Velkomme til nøgleopgør i Boxer dameligaen

Pigerne og trænerduoen har gennem længere tid set frem til aftenens kamp mod Skive FH. Der er tale om et nøglekamp, idet en sejr kan give endnu mere luft til bundpladserne i ligaen, og give den fornødne ro inden de sidste seks kampe i sæsonen.

De grønne leverede en pragtpræstation mod Viborg HK sidste lørdag, men i ugens løb har de fået hænderne ned igen, og har arbejdet koncentreret frem mod aftenens opgør.

Skive er et rigtig godt hold, og man skal ikke lade sig narre af, at de lige nu ligger sidst i ligaen. De skal ikke undervurderes, idet de råder over en række stærke profiler i form af blandt andet Lene Haugsted, og den stærke målskytte og forsvarsspiller Olivera Jurisic. Det er spillere, vi skal være opmærksomme på. Vi havde en svær kamp i Skive, hvor vi fik et point med hjem. Derfor skal vi være 100 procent klare på dem” siger Jakob Andreasen.

De grønne har fået en forrygende start på 2015, og rider lige nu på en bølge, hvor tingene lykkes for dem.

“Vi skal bruge den selvtillid vi har fået opbygget, og yde det optimale i aften. Det er der brug for, hvis vi skal gøre os forhåbninger om, at hente de to vigtige point. Vi har virkelig sat fokus på kampen, og det skal give bonus” fastslår Jakob Andreasen.

Skal det lykkes for pigerne at hente den vigtige sejr, kræver det optimal støtte fra publikum – derfor skal der her lyde en opfordring til at bruge hænderne til at støtte pigerne i aften. De fortjener al den opbakning i kan give.

 

God kamp!!

 

 

Holdets ”Benjamin”

Sara-Kececi

Sara Kececi, 20 år

Målvogter

Det er ikke blevet til mange minutter på banen i denne sæson, men et er sikkert, Sara er klar hvis der bliver brug for hende mellem stængerne.

Hun lever med i kampene, og er hele tiden klar til at opmuntre holdkammeraterne og ikke mindst give gode råd til målvogterkollegaen.

Når der ikke lige står håndbold på programmet for den unge landsholdskeeper for Tyrkiet, bruger hun tiden som lærervikar på Voel Skole og i SFOén samme sted.

De største oplevelser med håndbolden for Sara har været at deltage i ungdoms OL på ”hjemmebane” i Tyrkiet som U17 spiller, og da hun spillede pokalfinale med KIF Vejen.

Inden hun kom til Silkeborg-Voel KFUM har hun optrådt for Hørup UI, HF Sønderborg, Kolding IF og Vejen EH.

“Jeg valgte at flytte til Silkeborg-Voel KFUM, fordi det er en spændende klub med et rigtig godt træningsmiljø. Jeg ser gode muligheder for at udvikle mig og suge viden til mig her” fortæller Sara.

Hun har været rigtig glad for sæsonen indtil nu.

“Det har været en fremragende sæson. Der blev hentet syv nye spillere ind til denne sæson, og vi har på rekordtid formået at blive en sammentømret og homogen trup. Jeg håber, at vi kan bibeholde vores 6. plads i rækken, men stadigvæk er det overordnede mål for os at undgå nedrykning” konstaterer Sara Kececi.

Sara er et rigtig klubmenneske, hun tager mange gange også en tørn på 2. divisionsholdet, hvor hun er en sikker sidste skanse på holdet. Og mangler der en træner i ungdomsrækkerne, giver hun gerne en hånd med.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com