Foto: msfoto.dk

Klubben henter den 24-årige højre back Ida Sylvest.

Det glæder cheftræner Jakob Andreasen, at man har lavet en aftale med tidligere København Håndbold spiller. Hun er en spiller der allerede nu har erfaring fra europæisk håndbold, som klubben skal spille i den kommende sæson.

Om skiftet udtaler Jakob Andreasen: ”Vi har endelig fået lukket vores højre back. Ida er en spændende og ung spiller, men på trods af det, har hun stadig stor erfaring fra både den danske og norske liga. Hun passer godt ind i vores hurtige angrebsspil, hvor jeg håber hun kan blive en stor gevinst. Det glæder mig, at vi har fået aftale på plads med Ida”.

Ida Sylvest, der tidligere har spillet i Lyngby, Vium, GOG og Halden HK, fortæller selv om sit skifte: ”Jeg glæder mig til at starte i Silkeborg-Voel KFUM efter sommerpausen. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og glæder mig til at trække i den grønne trøje og specielt at komme til at spille europæisk håndbold igen. Jeg håber, at et skifte til Silkeborg-Voel KFUM udvikle mig endnu mere som håndboldspiller og jeg kan være en del af projektet i at etablere klubben i dameligaen fremadrettet”.

Klubben henter den 24-årige højre back Ida Sylvest.

Det glæder cheftræner Jakob Andreasen, at man har lavet en aftale med tidligere København Håndbold spiller. Hun er en spiller der allerede nu har erfaring fra europæisk håndbold, som klubben skal spille i den kommende sæson.

Om skiftet udtaler Jakob Andreasen: ”Vi har endelig fået lukket vores højre back. Ida er en spændende og ung spiller, men på trods af det, har hun stadig stor erfaring fra både den danske og norske liga. Hun passer godt ind i vores hurtige angrebsspil, hvor jeg håber hun kan blive en stor gevinst. Det glæder mig, at vi har fået aftale på plads med Ida”.

Ida Sylvest, der tidligere har spillet i Lyngby, Vium, GOG og Halden HK, fortæller selv om sit skifte: ”Jeg glæder mig til at starte i Silkeborg-Voel KFUM efter sommerpausen. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og glæder mig til at trække i den grønne trøje og specielt at komme til at spille europæisk håndbold igen. Jeg håber, at et skifte til Silkeborg-Voel KFUM udvikle mig endnu mere som håndboldspiller og jeg kan være en del af projektet i at etablere klubben i dameligaen fremadrettet”.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com