Voel var søndag taget til Vojens for at møde puljens bundprop i en rigtig gyserkamp.

Voel kommer skidt fra start, de to herre i gult gør fra starten af kampen deres for at skabe usikkerhed på Voels hold. Med 3 skridt kendelser inden for 3 min, gør de alt hvad de kan for at komme i fokus. Selv efter Voels spiller har afleveret bolden vider til en medspiller lykkes den ene dommer at se en skridt kendelse. Dommernes manglende evner og erfaring kommer desværre til at skinne igennem flere gange i hele kampen. Haderslev Kfum (HK) fik mest ud af Voels frustrerende start og efter 10 min. står der 8 – 4 til hjemmeholdet. Så strammer Voels sig an og går op i en fem et forsvars formation. Det gør rigtig ondt på HK de går totalt i stå og fra stillingen 8 – 4 går Voel i front med stillingen 8 – 9. Ikke engang dommerne kan forhindre Voel i at føre 9 – 12 ved pausen.

Anden halvleg starter lidt lige som første, HK får reduceret lidt før end Voel svare igen. Igen viser de to dommere deres evner. Det lykkes dem bla. at undgå at dømme 3 straffekast til Voel. 3 gange får Voels streg afsluttet hvor hun bliver tacklet i feltet af modstanderen, niks ikke straffe kun frikast. Derimod er der åbenbart bedre lys i Voels ende af banen. HK angriber og playmakeren går mod Voels mål. Her bliver hun tacklet af en Voel spiller ude fra før 3 meter stregen og helt ind i feltet, vel at mærke at Voel spilleren er foran HK spilleren som derved skubber Voel spilleren ind i feltet længde efter hun har brugt sine skridt. SÅ ER  DER STRAFFE, tja håndbold er en spøjs sport at se på. Da HK kan se at selv med den ekstra hjælp fra de 2 herre går det ikke, laver træner teamet en offensiv forsvars satsning. De sætter en mandsopdækning på en Voel spiller de sidste 15 min af kampen. Det giver desværre HK et overtag, Voel forstår slet ikke at udnytte 5 mod 5 spillet. Dog skal det nævnes her at Sara Sølvsten laver et par rigtig flotte mål i denne periode. HK kommer hele tiden tættere og tættere på og fuld respekt for det. Desværre er kampens dommer par ikke færdige med at blande sig i løjerne. Angrebs fejl og skridt kendelser er åbenbart ikke noget at de vil fløjte for i kampens døende minutter. Det udnytter HK klogt og Voel går helt kolde i frustrationer over dommernes manglende evner. Selv Voels træner som er en sindig jyde lader frustrationer komme til udtryk en enkelt gang, det har jeg ikke set før. Voel har chancen for at vinde kampen i de døende sekunder, men brænder desværre. HK får efterfølgende en chance, men Voel får blokeret skuden så slutstillingen desværre bliver 21 – 21 til meget stor frustration for Voel, men kæmpe jubel for Haderslev Kfum.

Voel tabte fordi de ikke formåede at score i 5 mod 5 spillet. Voels forsvar stod flot i store dele af kampen og var grunden til at Voel fik det ene point. De sled HK op og løb flere gange fra angrebet. Ny i Voels mål var Johanne Knudsen som gjorde sig positiv bemærket i denne svære kamp. Roser til Cecilie Dalmose ville også være på sin plads, da hun scorede nogle gode mål. Jeg forstod bare ikke hvorfor hun sad på bænken da kampen virkelig spidsede til. Jeg vil dog lade kampens fidus gå til Kathrine Mikkelsen, hun var virkeligt jagtet af de 2 dommere, men fik alligevel formået at skabe så meget panik i HK angreb og forsvar at de tog hende ud af kampen.

Jeg vil gerne rose halvspeakeren for på bedste professionelle måde at udspørge de to trænere om deres tanker om dagens kamp før kamp start. Det har jeg aldrig oplevet før respekt.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Cecilie Dalmose 8 (4), Kathrine Mikkelsen 4, Sara Sølvsten og Malene Claudi 3, Signe Krogh 2 og Luise Balle 1 + 15 redninger af Johanne Knudsen.

 

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar hal med speaker)

Vurdering af dommere: 0* (Mangler erfaring og evner til at dømme i 2 div.)

Vurdering af hjemmepublikum: 3* (Super støtte til hjemmeholdet)

 

Kampen er set af og igennem Verner Sørensens øjne