38-årige Ann Grete Nørgaard indstiller en imponerende karriere når Silkeborg-Voel KFUM har spillet sidste kamp i denne sæson

Den tidligere landsholdsfløj blev hentet til klubben kort før sæsonstart. Her har hun bevist over for publikum, at hun trods en høj håndbold-alder fortsat er blandt de skarpeste på sin position. På dette tidspunkt i sæsonen er hun noteret for 128 scoringer, hvilket rækker til en andenplads på topscorerlisten i Bambusa Kvindeligaen.

Omkring sin afsked med Silkeborg-Voel KFUM udtaler Ann Grete Nørgaard følgende: ”Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte Silkeborg-Voel KFUM som min klub forud for denne sæson. De mange gode ting jeg havde hørt omkring klubben og folkene, er jeg kun blevet bekræftet i. Sportsligt har jeg været glad for at bevise, at jeg fortsat kan være med på øverste hylde, og jeg glæder mig til at slutte sæsonen godt af med holdet”.

Cheftræner Jakob Andreasen har også været glad for samarbejdet med Ann Grete Nørgaard: ”Det har været en ære at arbejde sammen med en så rutineret og erfaren spiller som AG. Jeg synes, at hun har bidraget med rigtig meget til vores hold og hendes CV fortæller alt om AG´s erfaring. Hun ligger med et scoringsnit på seks mål, hvilket må siges at være imponerende. Uden for banen har hun med sin rutine kunne guide og hjælpe mange af vores unge spillere. Det er uden tvivl en stor kapacitet, som vi siger farvel til ikke kun i Silkeborg-Voel, men i hele dansk håndbold, og jeg ønsker AG held og lykke med sine næste udfordringer”.

Næste gang Ann Grete Nørgaard skal på banen for Silkeborg-Voel KFUM er 11. marts kl. 19.00 mod Randers HK i JYSK arena