Sofie Bæk Andersen er i dag startet på deltid i Silkeborg-Voel´s administration som salgskonsulent.

 

Ved siden af karrieren som håndboldligaspiller på Silkeborg-Voels ligahold skal Sofie Bæk Andersen i samarbejde med primært direktør Mikael Bak udvide den kommercielle afdeling i Silkeborg-Voel.

 

Sofie vil fremadrettet arbejde primært med salgsdelen og opgaven af udvide porteføljen af samarbejdspartnere i klubben, så Silkeborg-Voel´s økonomiske udvikling gennem de seneste år fortsat vil være i vækst.

Vi har i et stykke tid arbejdet på at udvide administrationen omkring salgsdelen og vi har med Sofie fundet en perfekt profil, som udover stærke salgskompetencer også er et kendt ansigt i og omkring Silkeborg. Det er ingen hemmelighed, at vi i fremtiden fortsat vil have fokus på øget vækst og derfor er ansættelsen af Sofie første skridt i netop den strategi, udtaler Mikael Bak.

 

Da Mikael Bak, i forbindelse med min kontraktforlængelse, spurgte mig om jeg kunne være interesseret i et job ved siden håndboldbanen, var jeg ikke tvivl om det var det rigtige for mig. Jeg brænder for klubben, projektet og er meget dedikeret i at være med til at udvikle klubben både på og uden for banen i fremtiden, udtaler Sofie Bæk Andersen.

 

Yderligere spørgsmål rettes til Mikael Bak.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com