Husk, at er der imorgen, lørdag, klokken 16.00, at ligadamerne fra Silkeborg-Voel KFUM spillere deres første hjemmekamp i 2015. De møder Viborg HK, som har flere verdensstjerner i truppen. Hermed følger optakten til kampen:

Verdensstjerner gæster Jysk Arena 

For første gang i lang tid kan vi byde velkommen til hjemmekamp i Boxer dameligaen. EM-pausen og kampprogrammet har gjort, at det rent faktisk er to måneder siden, pigerne sidst har spillet på hjemmebane. Vi åbner med et brag af en kamp, idet dagens modstander er de mangfoldige danske mestre fra nabobyen Viborg. De grønne fra Domkirkebyen er stærkt besatte på alle pladser, og er lige nu ved at spille sig i form til februar måneds Champions Leauge kampe.

Der venter derfor de lokale grønne en hård kamp. –         Vi ved jo godt, at det bliver en noget sværere kamp end mandagens opgør mod NHF. Men vi vil selvfølgelig spille vores chance. I det modsatte opgør var vi jo godt med og tabte kun med to. Vi har selvfølgelig bemærket at Viborg er lidt plaget af skader, men samtidig er Rikke Skov ved at spille sig i form og Maura Visser bliver bedre og bedre. Så nok har de skader, men er alligevel et stærkt hold, siger Jakob Andreasen. Voel pigerne vil spille deres chance.

For pigerne og trænerduoen, er det vigtigt at komme ud af opgøret med selvtilliden i orden, inden næste hjemmekamp mod Skive FH, som er meget vigtig i forhold til chancerne for at undgå at skulle ud i nedrykningskampe. –         Vi er godt kørende for øjeblikket. Vi har ikke ligget stille under den lange EM-pause, men har arbejdet hårdt på at justere vores spil. Vi står godt i forsvaret, vores screeningsspil fungerer godt, kontraen sidder på plads, og sådan kunne jeg blive ved. Vi er fuld af optimisme, og går efter at levere en god indsats i dag og levere en overraskelse, fastslår Jakob Andreasen.

Spillerne er klar til kamp – der er lidt tvivl om Trine Knudsen, der flækkede det ene øjenbryn i Nykøbing, og blev syet med mange sting.

Bagkædens allroundspiller

Trine Knudsen, 21 år gammel

Spiller såvel playmaker som højre og venstre back.

Når Trine ikke lige spiller håndbold tilbringes tiden på Aarhus Universitet, hvor hun læser antropologi. Den sparsomme fritid bruges på at være sammen med familien, kæresten og vennerne. Trine kom til Silkeborg-Voel KFUM før denne sæson. Hun fik sin håndboldopdragelse i Brande HK, kom som U16 spiller til Horsens HK. Turen gik herefter til Skanderborg, hvor hun spillede U18 håndbold, og nåede to år som seniorspiller.

Hendes største håndboldoplevelse har indtil dato været, da hun var med i bruttotruppen til Ungdoms-OL – desværre kom hun ikke med, da holdet blev udtaget.

Trine har valgt at spille for Silkeborg-Voel KFUM fordi hun havde lyst til at prøve nye udfordringer. –         Jeg valgte Voel fordi jeg kunne få mulighed for at prøve kræfter med ligaen. Det har jeg været glad for, selvom det har kostet blot, sved og tårer, fortæller den unge bagspiller.

Hun håber, at holdet kan bevare sjettepladsen i ligaen. Det går hun og holdkammeraterne efter. Personligt håber hun at suge så meget erfaring til sig som overhovedet muligt.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com