Eira Aune blev kampens spiller med fire mål og fire assists.

Det lignede en tæt afgørelse, men med fem minutter igen kom Silkeborg-Voel foran med seks mål: 26-20, og dermed var der endelig ro på efter en hektisk kamp, hvor mange afslutninger var landet på de blot 10 cm brede stolper og overligger.
Silkeborg-Voel var foran 3-2 efter tre minutter og  den næste føring kom først ved 18-17 med et kvarter igen af kampen.
Første halvleg var domineret af stolpeskud og brændte chancer af hjemmeholdets spillere. Spillet var famlende, og det udnyttede gæsterne fra Skanderborg til at gå til pausen foran 11-13.
Undervejs i første halvleg havde Skanderborg flere gange været foran med tre mål, og en enkelt gang med fire mål 9-13.
Halvlegen blev skæmmet af et rødt kort til Skanderborgs Lotte Vestergaard for at stoppe et kontraløb af Eira Aune.

I anden halvleg kom Natasja Andreasen ind, og det gav mere ro i spillet og var med til at sætte de øvrige op.Også Mathilde Lundstrøm fik sat sit aftryk på anden halvleg, og det samme gjorde 100 kamp-jubilaren Mathilde Kristensen.

Kampens højdespringer blev Stine Bonde, der kom ind midt i første halvleg og stod med en redningsprocent på 44. Kampens spiller blev Eira Aune, mens det hos Skanderborg blev Stine Kristensen.

Kvindeligaen:
Silkeborg-Voel – Skanderborg 26-23 (11-13)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Natasja Andreasen 5(4), Eira Aune 4, Sofie Bæk Andersen 3, Helene Kindberg 3 ,Maja Laursen 3, Mathilde Kristensen 2, Maja Laursen 2, Line Skak 2, Annika Jakobsen 1
Skanderborg: Cecilie Hansen 6, Line l<rsen 5, Stine Kristensen 4, Meline Kristensen 4, Rikke Petersen 2, Sarah Kirkeløkke 1, Mathilde Storgaard 1
Udvisninger:
Silkeborg-Voel: Mathilde Kristensen, Skanderborg: Sarah Kirkeløkke
Rødt kort: Lotte Vestergaard, Skanderborg
Stillinger indervejs: 3-2, 4-6,6-8, 9-9, 9-13, 11-13, 15-15, 17-17, 18-17, 21-18, 26-20, 26-23

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com