Eira Aune blev kampes spillet for Silkeborg-Voel.’

Silkeborg-Voel kom med et håb om revanche og spillede sin chance. Men overmagten var for stor.
Team Esbjerg havde linet op med hele arsenalet af landsholdetsspillere. Uafgjort ville være nok til at sikre semifinalepladsen. Men der var ingen tvivl om, at gæsterne gik efter to point. Ønsket om at vinde slutspilspuljen var udtalt.
Gæsterne vandt 28-35.
Silkeborg-Voel overgav sig dog aldrig, selv om holdet flere gange i anden halvleg var bagud med otte mål.
Eira Aune og Hele Kindberg førte an i angrebet, og Ann Grete Nørgaard scorede på fem ud af seks straffekast.
Sofie Bæk scorede to mål, men hun havde syv assists.
I målet stod Fillipa Idéen med 22 procent, mens Stine Bonde kom ind midt i anden halvleg og klarede sig igennem med 37 procent.
Esbjerg fik en forrygende start på kampen og efter blot ni minutter førte gæsterne med 1-6.
En time-out af træner Jakob Andreasen ændrede på tingene, og Silkeborg-Voel scorede tre mål i træk ved Line Skak, Louise Ellebæk og Sofie Bæk.
Esbjerg svarede igen med to scoringer til 4-8. Mathilde Kristensen pådrog sig en udvisning, men i undertal lykkedes det Silkeborg-Voel at score to mål ved Helene Kindberg og Line Skak til stillingen 6-8.
Ann Grete Nørgaard gjorde det til 7-8, inden Esbjerg-træner Jesper Jensen tog time-out. Anne Grete scorede til 8-9 på straffekast. Men herefter slog Esbjerg til igen med tre mål i træk, inden hjemmeholdet kun reducere ved Annika Jakobsen og Eira Aune til 10-12
I resten af første halvleg var der målbytning, men tættere på pausen kom Esbjerg yderligere foran til stillingen 13-18 efter de første 30 minutter.
” Vi har ikke noget at være skiúffede over, for vi tabte til et bedre hold.Vi har spillet bedre kampe, og vi løb efter dem, og vi var uskarpe på kontradelen. Vi skulle hele tiden jagte Esbjerg”, siger Jakob Andreasen.
Dagens spiller hos Team Esbjerg blev Kristine Breistøl.
Kampens højdespringer hos Silkeborg-Voel blev Line Skak, der brillerede med nogle gode lop fra stregen.

Esbjerg-træner Jesper Jensen var yderst tilfreds med kampen og ikke mindst med resultatet, der sikrede en semifinaleplads allerede på nuværende tidspunkt.
“Vi er glade for at være i semifinalen, men jeg er også meget glad for præstationen i dag. Vi mangler kun et enkelt pont i førstepladsen nu.Vi spiller en god kamp, også selv om vi vandt mere med i Esbjerg og var mere i kontrol, men jeg er også meget glad for vores returløb”, siger Jesper Jensen.
“Silkeborg-Voel er måske et af de bedste hold i Danmark til at løbe kontra, og så snart vi slipper gassen, så er de der. Nu har vi arbejdsro i landsholdspausen og vi har trænet godt i de seneste tre uger siden vi smed et point i Horsens”, fortsætter Esbjerg-træneren.

Herning-Ikast vandt den anden kamp   denne runde med 22-29. Dermed mangler Herning-Ikast kun et point for at være sikker på en semifinaleplads. Herning-Ikast har nu seks point, Silkeborg-Voel har tre point.
Silkeborg-Voel møder Herning-Ikast i næste runde.

Slutspil:
Silkeborg-Voel – Team Esbjerg 28-35 (13-18)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Ann Grete Nørgaard 8(5), Eira Aune 6. Helene Kindberg 5, Line Skak 4, Annika Jakobsen 2, Sofie Bæk 2, Louise Ellebæk 1
Team Esbjerg: Kristine Breistøl 7, Kaja Kamp Nielsen 6, Sanna Solberg 6, Henní Restad 4, Line Jørgensen 4, Marit Frafjord 3, Mette Tranborg 3, Michala Møller 2
Udvisninger: Silkeborg-Voel 1, Team Esbjerg 4