Julie Jensen blev kåret som kampens spiller.

Viborgs stjernespækkede – og ubesejrede – ligahold med et bundt landsholdsspillere var for stor en mundfuld for Sílkeborg-Voel, der måtte se sig besejret med 22-32 efter 12-16 ved pausen.

Silkeborg-Voel fulgte med til 5-5, ikke mindst takket være tre mål af Eira Aune, men herefter begyndte Viborg at trække fra.

Julie Jensen overtog rollen som målskytte og nettede seks gange før pausen. I anden halvleg blev det til tre fra hendes venstrehånd.

I målet var det svære betingelser for Stine Bonde, der blev skiftet ud efter 12 minutter. Afløseren Eli Raasok havde også svære betingelser over for et stærkt Viborg-hold. Billedet var her nogenlunde det samme efter pausen.Stine Bonde sluttede dog kampen med nogle redninger.

I slutningen af første halvleg valgte træner Jakob Andreasen at spille syv mod seks. Det gav nogle gode muligh3der, men desværre blev flere af dem brændt.

Syv mod seks-spillet forstod Viborg også at straffe med flere scoringer i tomt Voel-mål. Der virkede dobbelt hårdt for hjemmeholdet.

Stregtalentet Naja Frøkjær-Jensen kom i spil. Hun tilkæmpede sig et straffekast og en scoring i slutfasen af kampen.

BAMBUSA Ligaen
Silkeborg-Voel KFUM – Viborg HK 32-22(12-16)
Målscorere: Silkeborg-Voel: Julie Jensen 9, Eira Aune 5(2), Annika Jakobsen 3, Jane Schumacher 2, Anna Lillesø 1, Naja Frøkjær-Jensen 1, Hege Bakken Wahlquist 1
Topscorere, Viborg HK: Kristina Jørgensen 8, Line Haugsted 5, Maria Fisker 4
Udvisninger: Silkeborg-Voel:  Ingen Viborg: Maria Fisker, Majbritt Toft Hansen
Stillinger undervejs: 1-0, 1-3, 3-3, 5-5, 5-8, 7-10, 8-12, 8-15, 9-16, 12-16,  14-17, 16-19, 16-22, 18-28, 19-30, 22-30 22-32

Næste hjemmekamp er onsdag den 21.oktober kl. 18.30 mod Odense.