I mange år har Silkeborg-Voel været udviklingsklub, og leveret spillere til mange andre klubber. Det arbejde stopper ikke, men på sigt skulle flere af disse spillere gerne fortsætte i klubben, i stedet for at søge andre steder hen.

Silkeborg-Voels Dameligahold er gået i gang med sin anden sæson i den bedste række, og har op til denne sæson formået at hente flere profiler til klubben, som for få år siden var utænkeligt, og det, kombineret med talentudvikling, er noget som Jakob Andreasen håber, vil være vejen frem i de kommende år.

– En profil som Trine Troelsen er jo noget der vækker opsigt og som viser lidt om, at vi er begyndt at kunne tiltrække spillere fra øverste hylde, hvilket vi er glade og stolte af. Det håber jeg meget på at vi kan fortsætte med, samtidig med at vi for det første er økonomisk ansvarlige, men også udvikler spillere af egen avl og spillere som vi kan rykke det sidste skridt fra andre klubber, siger Jakob Andreasen til silkeborgvoel.dk.

En af de spillere der bare på et år har rykket sig markant, er Rikke Iversen, der kom til klubben fra Nykøbing Falster, og allerede nu er inde omkring Udviklingslandholdet. En udvikling som Jakob Andreasen er glad for, og han kan i den nuværende trup, se flere spillere med stort udviklingspotentiale.

– Rikke Iversen har virkeligt rykket sig positivt siden hun kom til klubben, og til trods for, at hun jo faktisk har været skadet siden april, så synes jeg det er fuldt fortjent at hun blev udtaget til Udviklingsholdet. Tænker man et par år frem, så tror jeg for alvor at vi har fat i topspiller, der stadig har masser af udvikling i sig. En spiller som Mathilde Strunge, der er rykket op som senior i denne sæson, ser jeg også frem til at følge, og sådan kunne jeg blive ved, lyder det fra cheftræneren og fortsætter:

– Vi skal fortsætte med at udvikle og lave talentarbejde, men jeg håber også at vi på sigt kan tilføje endnu flere spillere fra øverste hylde, der kan gå direkte ind på holdet, så vi får et en endnu mere dynamisk klub, der ikke kun skal være leverandør til alle de andre.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com