Der blev i sæsonen 2017-2018 en del mere spilletid til Silkeborg-Voels unge spillere, end både de selv og cheftræner Jakob Andreasen havde troet, da truppen mødte ind efter sommerferien sidste år. Det gav Jakob Andreasen rig mulighed for at inkludere de unge talenter i træningen og arbejde mere målrettet med dem.

En af de spillere, som har rykket sig et godt stykke og givet trænerne på både U18- og ligaholdet en god tro på, at det kan lykkes at gøre hende til ligaspiller, er Emma Laursen.

Emma Laursen spiller på Silkeborg-Voels U18-hold og er netop udtaget til U18-landsholdets VM-slutrunde i august måned sammen med yderligere to kommende holdkammerater, Naja Frøkjær-Jensen og Camilla Faartroft.

– Jeg er rigtig glad for det miljø og set-up, der eksisterer i Silkeborg Voel. Mine håb og ambitioner de næste år er at udvikle mig og blive en større og større del af ligaholdet og forhåbentlig få tilkæmpet mig en plads på holdet i løbet af et par år, siger Emma Laursen.

Kontrakten med den godt skydende højre back er en del af klubbens strategi om at lave egne ligaspillere og er indgået med et mere langsigtet perspektiv.

– Emma er et talent, vi gerne vil investere lidt ekstra i for at få det fulde udbytte af hendes potentiale. Hun har nogle helt klare kvaliteter, og nu giver vi hende nogle gode rammer, hun kan udvikle sig i, forklarer Jakob Andreasen, der glæder sig over at begynde at få mere og mere lokalt islæt i sin trup.

Emma Laursen træner og spiller fortsat kampe med U18-holdet, som trænes af Leon Henriksen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com