Silkeborg-Voel kan med stor glæde meddele, at stortalentet Emilie Ytting Pedersen skriver kontrakt med klubben for de næste tre sæsoner.

Det er allerede blevet til en del spilletid for Silkeborg-Voels 18-årige stortalent på venstre fløj, som fik debut for ligaholdet i november. Siden er det blevet til 14 mål i ligakampe, og fra næste sæson bliver det kun til flere, når hun bliver en fast del af klubbens ligahold.

Den talentfulde venstre fløj har spillet i Voel i størstedelen af sine håndboldår, og drømmen har altid været at få en plads på ligaholdet. Derfor er det en glad Emilie Ytting, der netop har skrevet under på en treårig aftale med ligaholdet.

– Jeg ser meget frem til at blive en fast del af ligatruppen. Nu har jeg været lidt med på holdet i foråret, hvilket har været en fed oplevelse, og derfor er det endnu federe nu at kunne blive en fast del af truppen. Jeg føler, at der er gode vilkår for, at jeg kan fortsætte min udvikling i Voel, da jeg kender klubben og rammerne, og det finder jeg tryghed i, siger Emilie Ytting Pedersen.

Det vækker også stor glæde hos cheftræner Jakob Andreasen, der med Emilie Ytting får endnu et af sine unge talenter på ligaholdet i en treårs talentplan.

– Det er helt perfekt med Emilie Ytting. Hun er en spiller, der igennem hårdt arbejde har udviklet sig og er blevet rigtig dygtig. Hun springer godt og har nogle fantastiske afslutninger. Hendes hårde arbejde fik hende også med U20-landsholdet til Polen i marts, og jeg spår hende til at nå endnu længere, siger Jakob Andreasen.

For yderligere information, kontakt cheftræner Jakob Andreasen på 40754747

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com