Den svenske landsholdsmålmand Filippa Idéhn skal i den kommende sæson spille i Silkeborg-Voel Håndbold, hvor hun har skrevet under på en 1-årig aftale. Svenskeren skifter til klubben fra franske Brest Bretagne, hvor hun kom til fra Team Esbjerg.

Den 28-årige målmand kommer med en stor international erfaring i rygsækken. Gennem karrieren er det blevet 82 Champions League-kampe og 105 landskampe for det svenske A-landshold.

Filippa Idéhn vil sammen med Stine Bonde udgøre målmandsparret på Silkeborg-Voels ligahold i næste sæson. Det er endnu uklart, om Stephanie Andersen, der har kontraktudløb til sommer, vil blive koblet til klubben fremadrettet. Stephanie er qua sine mange år i klubben blevet en markant personlighed omkring holdet.

Direktør Mikael Bak udtaler: “Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at skrive kontrakt med så stor en kapacitet som Filippa Idéhn. Her har vi med en målmand at gøre, der igennem flere sæsoner har været blandt de bedste i international håndbold. Jeg er samtidigt glad for, at vi med denne aftale også sender et signal til omverdenen om, at vi kan tiltrække spillere fra de allerøverste hylder”. 

Filippa Idéhn er ligeledes begejstret for at have skrevet kontrakt med Silkeborg-Voel: Fra min tid i dansk håndbold har jeg et rigtig fint indtryk til Silkeborg-Voel, som har en spillestil, jeg gerne vil være en del af. Klubbens ambitioner om at bevæge sig længere op i den danske liga er ligeledes noget, der tiltaler mig, og forhåbentlig kan jeg og holdet tage et skridt i den retning i næste sæson. Jeg er blevet mødt af en klub, der bærer præg af seriøsitet og har styr på tingene. Jeg ser frem til, at det bliver en del af min hverdag i næste sæson.


For yderligere kommentarer:

Direktør Mikael Bak (28575842) og cheftræner Jakob Andreasen (40754747)

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com