Andrea Jacobsen blev kampens spiler hos Silkeborg-Voel.

Det kunne være gået meget værre, og et nederlag på otte mål til de formstærke Champions League-dræbere fra Ikast var et eller andet sted til at leve med.
Ikast-sejren blev på 22-30 i onsdagens lokalopgør i JYSK arena.
“En ting er resultatet, men det jeg er stolt af, er selve præstationen. Det har jeg sagt før, men kan vi præstere på det her niveau og have den energi og fart i spillet, så kan vi slå rigtig mange hold. Ikke Ikast, men mange af de andre. Så præstationen kan ikke blive ret meget bedre mod så godt et hold. Så vi er faktisk glade for præstationen,” siger cheftræner Peter Schilling Laursen.
Gæsterne startede bedst og kom foran med 1-6, inden det lykkedes for hjemmeholdet at udnytte sine chancer.
Ved at gå over til at spille syv mod seks kom Silkeborg-Voel ind i kampen, og fra stillingen3-10 scorede hjemmeholdet fire mål i streg ved Sara Holm, Line Skak, Andrea Jacobsen og Sofie Wendelbo.
I målet stod Stine Bonde en fin første halvleg og landede på en redningsprocent på 29. Omvendt havde Ikasts Irma Schjött en redningsprocent på 43 for første halvleg.
De procenter hold de fast I resten af kampen.
I forsvaret havde Silkeborg-Voel godt fat i Ingvild Bakkerud, der ikke kom på måltavlen i de første 30 minutter. Det gjorde til gengæld Stine Skogrand og Marketa Jerabkova, der dog brændte et straffekast.
Silkeborg-Voel holdt i anden halvleg fast i spillet syv mod seks, selv om det blev straffet flere gange straks efter en scoring af hjemmeholdet.

Maja Edling greb chancen
Maja Edling afløste på venstre fløj for den skadede Maja Laursen, og det udnyttede hun, og med fem mål blev hun kåret som kampens højdespringer.
Kampens spiller hos Ikast blev den tidligere Silkeborg-Voel-profil Stine Skogrand. Hos Silkeborg-Voel blev det Andrea Jacobsen. Hun scorede to mål og havde fire assists.
Peter Schilling Laursen er glad for flere ting.
“Vi kunne stå imod fysisk og holder dem nede på 12 mål til pausen. Vi havde fokus på Bakkerud, der ikke måtte have for let spil, og hun kommer til pausen med nul mål på fire skud. Vi er glade for de taktiske ting, der lykkedes.
“I gik tidligt over i syv mod seks?
“Vi spiller det meget i dag. Vi havde kun fået et par mål efter et kvarter, så vi måtte se om vi kunne skabe flere chancer. Vi skabte nok chancer i det første kvarter, men vi brændte dem. Derfor skulle vi prøve på at lave chancerne endnu større. Jeg er glad for chancerne, som vi spillede os, selv om vi kun fik 22 mål,” siger Peter Schilling Laursen.
Der venter nu to udekampe mod Nykøbing Falster og Bjerringbro FH, inden næsten hjemmekamp den 15. november mod Team Esbjerg.

Kvindeligaen:
Silkeborg-Voel – Ikast Håndbold 22-30 (9-12)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Maja Edling 5, Natasja Andreasen 3, Andrea West Bendtsen 3, Line Skak 2, Maria Holm 2, Andrea Jacobsen 2, Thea Rasmussen 1, Mathilda Lundstrøm 1, Sofie Wendelbo 1, Sara Madsen 1, Marigona Hajdari 1
Ikast Håndbold: Stine Skogrand 5, Ingvild Bakkerud 5, Marketa Jerabkova 4, Emma Friis 4, Line Mai Hougaard 3, Julie Scaglione 2, Cecilie Brandt 2, Emma Lundquist 2,, Sarah Iversen 1, Simone Petersen 1
Udvisninger: Silkeborg-Voel 3, Ikast 1
Stillinger undervejs: 1-6, 3-6, 3-10, 7-10, 9-12, 11-12, 12-16, 14-19, 16-23, 18-27, 21-28, 22-30
Tilskuere: 978

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com