Silkeborg-Voel tabte sit seneste opgør i Jysk Arena til Horsens med 20-22, og det blev igen et tæt opgør.
Efter at have ført med fire mål 21-17 midt i anden halvleg blev det igen tæt, og i de sidste fem minutter var de to hold helt lige.
Silkeborg-Voel formåede kun at score yderligere to gange.  Julie Jensen udlignede til 23-23 på straffekast med halvandet minut igen, men det lykkedes Horsens’ Frederikke Guldmark at score til 23-24, der sluttede med at blive kampens resultat. Silkeborg-Voel nåede endnu en afslutning, men det lykkedes ikke at skabe balance.
Sejren havde været inden for rækkevidde, og der var gode præstationer af Eli Raasok i målet, Jane Schumacher i angrebet og mere spilletid til Natasja Andreasen. Men alle disse positive detaljer druknede i den svidende nederlag, der betød, at Silkeborg-Voel rykkede ned på 8.pladsen i Ligapausen.
Det blev ikke den bedste start for Silkeborg-Voel. Horsens kom hurtigt foran med tre mål, men langsomt åd hjemmeholdet sig ind på gæsterne og efter 20 minutter fik Silkeborg-Voel sin første føring ved 11-10. Herefter var det føringer på et eller to mål frem til pausen.
Julie Jensen førte an i første halvleg med seks mål, heraf sikkerheden selv på tre straffekast.Desuden havde hun fire assists inden for de første 30 minutter. I anden halvleg holdt Horsens hende fra fadet, og det blev kun til to straffekastmål efter pausen fra hendes hånd.

BAMBUSA Kvindeliga
Silkeborg-Voel KFUM – Horsens Håndbold Elite 23-24 (15-13)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Julie Jensen 8(5), Jane Schumacher 5, Annika Jakobsen 2, Natasja Andreasen 2, Hege Bakken Wahlquist 2, Anna Lillesø 1, Louise Ellebæk 1, Lea Hansen 1, Line Skak 1.
Topscorere, Horsens:Trine Knudsen 9, Melissa Petrén 8(4),
Udvisninger: Silkeborg-Voel 1, Horsens 2
Stillinger undervejs: 1-4, 3-5, 5-7, 8-9, 10-10, 11-10, 14-12, 15-13, 17-14, 19-16, 21-17, 21-19, 22-19 22-20, 22-21, 22-22, 22-23, 23-23, 23-24