U17-pigernes landstrænere Pernille Kjær og Thomas Høst har netop endeligt udtaget de 15 piger, der skal repræsentere Danmark ved Ungdoms-OL for piger i Györ, og her er tre af spillerne lokale Silkeborg-Voelspillere.

Det svarer til, at hver femte spiller på holdet er en del af det nye U18-hold i Silkeborg-Voel, som fra næste sæson får et endnu tættere link til Jakob Andreasens ligahold. En af dem er Natasja Andreasen, som er opvokset i Voel og nu – efter et år på efterskole i Ikast – er klar til at vende hjem og fortsætte sin udvikling i barndomsklubben, hvor hun skal jagte en fremtidig plads på klubbens ligahold.

Det skal hun sammen med Emma Laursen og Laura Nielsen, som begge er nye i Silkeborg-Voel til den kommende sæson.

Danmark er ved det forestående OL i pulje med Frankrig, Montenegro og Rusland, som de spiller mod henholdsvis den 24., 25. og 26. juli. Efter en enkelt hviledag venter forhåbentlig to gode kampe den 28. og 29. juli, hvor der spilles semifinaler samt finale, bronzekamp og placeringskampe.

På herresiden er Silkeborg-Voel ligeledes repræsenteret med to spillere ved juli måneds Ungdoms-OL i Györ. Både Emil Jessen og Rune Løvschall er lokale drenge fra Søhøjlandet. Emil Jessen er en rigtig Voeldreng og er en del af den talentfulde 2000-årgang, som har taget en række medaljer ved diverse DM gennem årene. Den skudstærke bagspiller har de seneste to år spillet U16 og overgår efter sommerferien til det nye BSV U18-hold.

Målmandstalentet Rune Løvschall kom til Silkeborg-Voel for syv år siden og har været en del af den også utrolig talentfulde 2001-årgang, der blandt andet var med til U14 JM. Det seneste år har han som førsteårs U16-spiller imponeret både i klubben og til diverse talentsamlinger med sine flotte redninger.

Udover ovenstående er både Andrea West Bendtsen og Jens Dolberg Plougstrup udtaget til årets U19 EM-trupper.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com