Natasja Andreasen blev kampens Silkeborg-Voel-spiller.

Den indsats kunne Silkeborg-Voelspillerne godt være bekendt. Selv om Team Esbjerg er et hold med international topklasse, har det altid passet godt til Silkeborg-Voel. Sådan var det også denne gang, hvor Silkeborg-Voel kun tabte med to mål 24-26 til Champions League-holdet.
Silkeborg-Voel fik en glimrende start på kampen og bragte sig hurtigt foran med tre-fire mål. Forsvaret kæmpede godt, og i angrebet førte Natasja Andreasen an som i de seneste kampe. Hun var sikkerheden selv på alle tre straffekast i første halvleg.
Filippa idéhn stod godt i målet og havde flere redninger af 100 procents chancer, deriblandt tre straffekast, hvis vi regner det med, hvor Kaja Kamp skød hende i ansigtet og fik rødt kort.
Ved pausen førte Silkeborg-Voel med 14-10, men den føring fik gæsterne indhentet fem minutter ind i anden halvleg ved 15-15
Herfra fulgtes holdene ad med en overvægt til Team Esbjerg.
Der var en lang række gode præstationer hos Silkeborg-Voel. Andreas West Bendtsen stred godt i forsvaret, hvor hun erstatter Mathilde Kristensen. Helene Kindberg bød ind med flere gode mål, og Eira Aune blev ved med at kæmpe, selv om der bliver trukket store veksler på hende i både forsvar og angreb.
Silkeborg-Voel tabte, og det ærgrer man sig altid over, men indsatsen kunne spillerne være godt tilfredse med. De kom med et godt udtryk til kampen og viste den nye træner Peter Schilling Laursen, der blev præsenteret før kampen, at der er gods i dem.

Natasja Andreasen blev kåret som kampens spiller hos Silkeborg-Voel. Her var kampens højdespringer Andrea West Bendtsen,
Kampens spiller hos Team Esbjerg var Henny Reistad.

Kvindeligaen
Silkeborg-Voel – Team Esbjerg 24-26 (14-10)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Natasja Andreasen 7, Helene Kindberg 6, Eira Aune 5, Maja Laursen 2, Line Skak 2, Mathilda Lundstrøm 1, Andrea West Bendtsen 1
Team Esbjerg: Henny Reistad 9,Vilde Ingstad 7, Nora Mørk 4, Kristine Breistøl 3, Beyra Türkoglu 2, Mette Tranborg 1.
Udvisninger:Silkeborg-Voel 2, Team Esbjerg 3.
Rødt kort: Kaja Kamp, Esbjerg,
Stillinger undervejs: 4-1, 8-4, 10-8, 14-8, 14-10, 15-15, 18-18 18-21, 21-22, 21-24, 23-26, 24-26.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com