Silkeborg-Voels 2. divisionsdamerne kom i stormvejr på udebane mod Præriens skrappe piger fra Ejstrup/Hærvejen, der fører rækken. Og de skød ikke med løst krudt. Silkeborg-Voels nederlag blev på 36-24.

” Vi mødte et rigtig godt hold, der ikke blev svagere, når der blev skiftet ud. Det var en modstander på et højt niveau med gode målvogtere”, siger træner Stig Bendtsen, der forholder sig realistisk til kampen.

” 36 mål imod os  er dog for meget. Det kan vi ikke være tilfredse med. Vi burde ikke have tabt med mere end fem-seks mål. Vi scorede 24 mål, og det var ikke så dårligt mod den modstander, selv om vi kunne finde et par situationer, hvor vi burde have scoret yderligere”, siger Stig Bendtsen.

To tidligere Silkeborg-Voel-spillere var med til at gøre det slemme ved gæsterne: Iben Due og Sara Sølvsten.

Hos Silkeborg-Voel spillede Kathrine Mikkelsen en rigtig god kamp.

” Det er længe siden, hun har scoret ni mål, og hun var også nede og bide i gulvet for at få straffekast”, siger Stig Bendtsen.

Silkeborg-Voel ligger i øjeblikket på en placering som nummer fem med otte point.

” Vi spiller den sidste kamp inden jul på hjemmebane mod Kolding, og det er en vigtig kamp, som vi gerne vil vinde. Det betyder meget at gå til julepause med en sejr. Med en sejr kan vi nå 10 point og så vil efteråret være godkendt”, siger Stig Bendtsen.

Målscorere: Kathrine Mikkelsen 9, Emilie Ytting 6, Natasja Andreasen 3, Nanna Georgi 2, Lea Hansen 2, Lise Lauritsen 1 og Marlene Dahlmann 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com