Silkeborg Voel tager en skridt væk fra bunden af 2 div. for damer.
Så lykkes det endeligt, det vil alle havde håbet på. Silkeborg Voel vandt en kamp.
Søndag eftermiddag var vi taget til Sæby for at spille bundopgør mod lige netop Sæby.
I de to klubbers første opgør var Voel heldige med at få et point, og vi vidste fra tidligere kampe imod Sæby at her på deres hjemmebane bliver der ikke givet ved dørene.
Voel starter kampen som lyn og torden, lynhurtigt bringer de sige foran med et par mål. Sæby ser noget forvirret ud, for deres spil vil ikke rigtig lykkes. Men så melder de to dommere sig på banen, for kan Sæby ikke drille Voel så skal de sørme gøres deres til det. Det er totalt uforståeligt i denne fase af kampen at de to er i besiddelse af et dommerkort, hvad de dømmer for i Voels forsvar er ganske tilladt i Sæbys. Det er under al kritik at de får lov til at betræde en håndbold bane. Trods modstand og vrede over dommerne kæmper Voel sig frem over banen. Voels Trine Knudsen giver store problemer for Sæbys forsvar og når de troede at hun var lukket ned, så var der andre Voel spiller der trådte frem. I Voels forsvar bliver der taget godt fra og når det lykkes at komme forbi forsvaret, tja så snupper Sara Kececi flere af skuddene. Efter de første 30 min. er stillingen 9 – 12.
Fra anden halvlegs start bliver Trine Knudsen mandsopdækket. Det slår nu ikke Voel ud, det giver plads til andre i angrebet. Christina Truelsen giver opvisning i af lægge op til sig selv, Trulle hamre bolden af sted den rammer stolpen, men Trulle er lyn hurtigt inde over stregen og kaster sig frem og slår returbolden i mål. Efter 9 min. af anden halvleg var jeg bange for at Voel blev slået ud. Sara Kececi i Voels mål havde endnu en fantastisk redning og sætter et kontra løb i gang, alle stormer frem, men Stine Aaen er så uheldig at træde forkert og dermed vride rundt på sin ankel. Det betød farvel for denne kamp, nu må vi se hvor mange kampe det så vare før end hun er klar igen. At miste så rutinerede kræfter i lige netop denne kamp kunne vise sig meget dyrt. Nu er det så heldigt for Voel at Camilla R Pedersen er med og hun er en spille med god rutine og som uden de store problem kunne træde ind og lukke hullet for Aaen. Nu havde vi næsten glemt de to dommere, de havde gjort et godt stykke arbejde for at gøre sig selv usynlige i de første 15 min. af halvlegen. Men sådan skulle det ikke blive ved, på et tidligere tidspunkt havde Voel fået en 2 min. udvisning for at skyde bolden mod mål efter at dommeren havde fløjtet. Når så Sæby gjorde det samme, tja så var det i orden mente dommerne, det tillod Voels dygtige målkvinde Sara Kececi sig at påpege. Dette resulterede i en 2 min. udvisning. Det var også i denne periode at Sæbys målkvinde kastede bolden over midten efter at Voel havde scoret, det var også ok. Jeg må tilstå at jeg ikke turde tro på sejren efter 20 min. spil af anden halvleg og der første Voel med 8, for med de dommere så vidste man aldrig hvad der kunne ske. Det lykkes dog trods de bump der blev lagt ud for Voel igennem de 60 min. For da der endelig blev fløjtet af var der stor glæde i Voel lejren, Voel havde endelig vundet og med så sikre ciffer som 17 – 25.
Voel var i en klasse for sig i dagens kamp, Sæby havde ikke nok at svare igen med. Kontra løb, godt opbyggede angreb, et solidt forsvar der blev forstærket af Sara Kececi. Gjorde at Voel fortjent kunne tage fra Sæby med masser af selvtillid og en fantastisk vigtig sejer. Spillere som Knudsen, Truelsen, Mikkelsen, Aaen, Sølvsten, Pedersen, Georgi og Kececi tog rigtig godt fra i forsvaret og de næsten selvsamme sørgede for mål og oplæg i angrebet.
Dagens Silkeborg Voel scoringer blev lavet af: Christina Truelsen 7 (4), Trine Knudsen 4, Stine Aaen 4 (1), Signe Georgi og Kathrine Mikkelsen 3, Sara Sølvsten 2, Camilla R Pedersen og Josephine Elisiusen 1 + Sara Kececi med 19 (1) redninger. Dagens Silkeborg Voel spiller blev Josephine Elisiusen.
Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)
Vurdering af dommere: 0* (der var alt for meget skidt)
Vurdering af publikum: 2* (hjemmeholdets publikum forsøgte at skabe lidt stemning)
Kampen er set og beskrevet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com