Sejren søndag aften over Skanderborg – selv om det undervejs holdt hårdt – betyder, at Silkeborg-Voels ligahold kan tage til Odense onsdag aften med oprejst pande.

” Det bliver en helt anden kamp. Jeg tror også, vi glæder os til at spille sådan en kamp. Der ligger den Horsens-kamp, som gør ondt, fordi det hele bliver usikkert, og fordi vi taber. Så skal vi lige pludselig sindsygt meget vinde”, siger træner Jakob Andreasen.

Han tænker her på kampen mod Skanderborg, hvor det lykkedes at vinde, men hvor angrebsspillet kunne være bedre.

” Nu kommer der en kamp, hvor man kan læne sig lidt tilbage og spille frit. Det glæder vi os til,” siger Jakob Andreasen.

Der er sket meget i Odense i denne sæson. Træner Jan Pytlick blev fyret, og Karen Brødsgaard tog over. Det gav ikke sejre i første omgang, men efterhånden fungerer tingene bedre. Odense Håndbold er en parade af landsholdsspillere fra Danmark, Norge og Holland, som forsøger at finde sammen.

” Odense-holdet er bedre kørende, end det har været nogensinde. Ingvild Bakkerud er kommet godt i gang, Mie Højlund gør det rigtig godt, og Nycke Grooh falder mere og mere ind i spillet. De er ved at få styr på det i Odense.Vi skal selvfølgelig være klar. Vi ved, at vi kan ramme niveauet, når vi rammer de gode dage. En tur til Odense en onsdag aften kræver dog mere end 10, ja mere end 20 procent, ekstra”, siger Jakob Andreasen.

Odense ligger på fjerdepladsen med 26 point, mens Silkeborg-Voel er nummer seks med 22 point.

Kampen i Odense bliver spillet kl. 18.30

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com