Silkeborg-Voel Håndbold udvider organisationen, da Mads Frandsen er ansat i en deltidsstilling som Sponsor Account Manager. Mads har første arbejdsdag i dag og man vil dermed have mulighed for at hilse på ham i forbindelse med det forestående slutspil, som for Silkeborg-Voel begynder på torsdag den 29. marts kl. 18.30 på hjemmebane mod Odense Håndbold.

Direktør Mikael Bak udtaler om ansættelsen:

– Mads har nogle stærke egenskaber i den måde, vi gerne vil drive vores organisation på. Han har nogle stærke kompetencer i at bygge værdiskabende relationer samtidig med, at hans værdier og personlighed passer perfekt ind i vores organisation. Derfor har det været et meget naturligt valg at udvide administrationen med netop Mads.

Mads Frandsen udtaler om ansættelsen:

– Jeg er rigtig glad for, at der opstod en mulighed for at blive ansat hos Silkeborg-Voel, da jeg føler at mine værdier stemmer godt overens med klubbens. Derudover glæder jeg mig til at afprøve den viden, som jeg har tilegnet mig gennem det sidste halvandet år, hvor jeg har været i gang med en bachelor i Sport Management, som jeg færdiggjorde i januar.

 Sidst men ikke mindst glæder jeg mig til, gennem mit arbejde hos Silkeborg-Voel, at møde de mange frivillige og sponsorer, der har kontakt til klubben.