Silkeborg-Voel tager time-out med knap to minutter igen. Stillingen er 21-20. I næste angreb begår holdet angrebsfejl. Aarhus er i angreb, men en spiller tager skridt. Silkeborg-Voel kommer i angreb, og Annika Jakobsen scorer fra højre fløj. Sejren er hjemme: 22-20.
Sådan sluttede et tæt højspændt drama, der bød på al den spænding tilskuere og trænere kunne tænke sig. Der var grund til at sidde helt ude på stolekanten, og der var enkelte debutanter som neglebidere.
Nu gik det godt, og de to point lunede efter nederlaget til Ikast i holdets seneste kamp.

Højt tempo
Der blev spillet fra starten i højt tempo – nogle gange for højt til at gavne sikkerheden i afleveringsspillet – og begge hold måtte også indkassere flere fejl.
Men spændingen var intakt. Aarhus kom foran 1-3, men ellers var det helt tæt frem til pausen. Aarhus havde dog endnu et par to-målsføringer. Midtvejs i første halvleg havde Silkeborg-Voel en scoringspause på seks minutter, men det lykkedes at overleve og få udlignet inden pausen. Her var stillingen 10-10.

Bonde lyste op
Et af lyspunkterne i hele kampen var Stine Bonde i målet. Hun stod de første 30 minutter med en redningsprocent på 41, men hun var også nødt til at steppe op, for kollegaen Filippa Idéhn døjer med en fibersprængning i læggen. Hun var derfor ikke til disposition for hjemmeholdet.
Stine Bonde landede på en redningsprocent for hele kampen på 46.
Omvendt har Aarhus fået tilgang af den rutinerede tyske målvogter.Sabine Englert Hun kom dog kun i aktion en enkelt gang før pausen ved et straffekast. Men Natasja Andreasen var kold som jordbæris og scorede sikkert, som hun gjorde på alle tre straffekast i første halvleg.
Englert kom også ind i slutfasen, men i modsætning til tidligere kampe for Ikast, kom hun ikke til at gøre en forskel.
Begge hold indkasserede to udvisninger før pausen. Eira Aunes udvisning for et lille skub virkede overdreven og Aarhusspilleren kunne såmænd have indkasseret en “Bodil” for sit fald.
I anden halvleg var det Silkeborg-Voels tur til at have føring på et-to mål og endda på et tidspunkt tre, men gæsterne holdt fast for at bevare chancen for at få noget med hjem til Aarhus.
Kampen var også et gensyn med Ole Jensen, der i en årrække har været assistenttræner i Silkeborg-Voel, men nu har en tilsvarende rolle i Aarhus United.
Kampens Silkeborg-Voel spiller og dagens højdespringer blev fuld fortjent Stine Bonde.
Kampens spiller hos Aarhus United blev Mathilde Neesgaard, der blev sit holds topscorer med seks mål

FAKTA
Kvindeligaen
Silkeborg-Voel KFUM – Aarhus United 22-20 (10-10)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Eira Aune 5, Helene Kindberg 4, Sofie Bæk 3, Natasja Andreasen 3(3), Mathilde Kristensen 3, Annika Jakobsen 2, Maja Laursen 2.
Udvisninger: Silkeborg-Voel 2, Aarhus United 2