Tirsdag aften var en rigtig god aften for 2 div. Damerne. De var kørt til Mejrup lige uden for Holstebro. For at spille overlevelses kamp mod Mejrup – Hvam (MH).

Voel hakkede lidt i starten, men efter fem minutter var håndbold maskineriet oppe i omdrejninger. Mikkel havde flere gode assist, som  Othilia, Sara og Sandra lavede nogle flotte mål på. Og i forsvaret lukkede pigerne af for MH skud på meget flot vis. Og kom skuddene forbi forsvaret tja så stod Lundsby godt i vejen. Da de to hold gik til pausen stod der 6 – 14 på tavlen.

Anden halvleg blev en lang stillings krig. Voel kom egentligt ok fra start, men det kneb lidt med koncentrationen og scoringerne. Voel lavede for mange fejl og de skød MH keeper god, lidt for god efter min mening. MH kom skidt fra start, efter 42 minutters kamp havde de scoret 8 mål og det var tydeligt at der var nogen frustration at spore på hjemmeholdet. Forklaringen kommer her: Voels forsvar stod fantastisk godt sammen og lukkede meget af MH spil ned. Når det lykkes MH at komme forbi Voels forsvar, ja så stod Marianne Lundsby en super fantastisk og helt total mega fed kamp. (hun var såååååå go) i målet i går aftes. Voel fik lidt hul på scorings bylden mod slutningen af kampen, så efter de 60 minutter stod der 15 – 23 på tavlen

Voel vandt kampen på de første 30 min. Herefter lukkede Voels forsvar og Lundsby kampen af. Det er oftest de spillere der score målene man lægger mærke til og med al respekt så er det jo dem der sikre målene. Men med det forsvars spil Voels spillere leverede i aftes så er det her jeg vil ligge min største ros i dette referat. BJ, Sandra, Othilia, Andrea og Lundsby var hoved kræfterne i denne sejer. Og kampens helt fantastiske oplevelse leverede kampens Voel spiller, Marianne Lundsby. Hun pillede totalt pynten af modstanderne. At hun også coacher og støtter sit forsvar gør bare hendes indsats endnu større.

Silkeborg Voels mål blev lavet af: Sandra Haugaard 6, Sara Sølvsten 5, Othilia Christensen og Andrea Bendtsen 3, Nanna Georgi 3 (2), Cecilie Jakobsen, Agnes Munch og Nikoline Strunge 1 + 25 (1) redninger, ja du læser rigtigt, af Marianne Lundsby

Vurdering af hal: 2* (kold, men brugbar)

Vurdering af dommere: 2* (der var nogle skønheds fejl)

Vurdering af publikum: 3* ( alle 6 medrejsende voligans klappede og støttede holdet)

 

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen