Efter et perfekt efterår, så er det lidt mere lunkent efter VM-pause, i hvertfald hvis man kigger på det med Silkeborg-Voel briller. Lige før nytår blev det til et smalt nederlag på udebane mod Viborg, og her til aften fortsatte det desværre med endnu et nederlag, denne gang til København Håndbold, der vandt 23-18.

De grønne fik ellers en perfekt start på kampen, og fik hurtigt bragt sig foran med 1-4, og virkede i denne periode i hopla. Tilmed overlevede de en periode med to udvisninger, uden at sætte til, så meget tydede i starten på, at det godt kunne blive til endnu en sejr over København Håndbold, med Anne Cecilie La Cour på holdet. Langsomt, men desværre sikkert, fik København dog gang i deres spil, og halede derfor ind på Silkeborg-Voel, og ved pause stod det således 10-10.

Hvad de sortblusede københavnere talte om i pause skal være usagt, men det havde i høj grad effekt, og i raketfart gik de fra 10-10 til 14-10, hvilket fik Jakob Andreasen til at tage timeout. Det havde til en start en fornuftig virkning, og blødningen blev stoppet. Silkeborg-Voel kom helt op på 15-14, men tættere kom de ikke, og mod slutningen af kampen, kunne København igen trække fra til slutresultatet 23-18.

Dermed fik de grønne også en skidt optakt til kampen mod Höör 65 fra Sverige, der venter i EHF-Cuppen på lørdag i Malmö, men til gengæld blev der måske sat ind på den konto der hedder oprejsning, så mon ikke der kommer et top-tændt Silkeborg-Voel mandskab på banen på lørdag?

København: Mia Rej 8, Anne Mette Pedersen 5, Ronja Johansen 3, Louise Svalastog 2, Anna Cecilie de la Cour 2, Pernille Holst Holmsgaard 1, Maria Lykkegaard 1, Debbie Bont 1

Silkeborg-Voel : Christina Wildbork 4, Sofie Bæk Andersen 3, Rikke Iversen 3, Trine Stenbæk Troelsen 2, Freja Cohrt 2, Camilla Maibom 2, Daniella Dragojevic 1, Michaela Ek 1

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com