Stine Skogrand mødes i dag med sine norske landsholdskolleger forud for Golden League, som afholdes i Danmark fra den 6.-9. oktober, og til det møde er Silkeborg-Voels vicetopscorer fuldt tanket op med selvtillid efter søndagens sejr over København Håndbold.

– Det var en rigtig god kamp for os at spille efter to tabte kampe, sagde Stine Skogrand efter søndagssejren over hovedstadsklubben, der ellers er kommet glimrende fra start på sæsonen med tre sejre, senest over Randers HK med 11 mål.

Selv blev Stine Skogrand noteret for 7 mål i gårsdagens kamp, hvilket gør hende til topscorer i åbent spil. Dermed begynder den norske landsholdsback at finde sin plads som en spiller, der laver mange mål.

– Det er dejligt for mig at score mange mål i en kamp, hvor hele holdet spiller godt både hver for sig og som hold, sagde en glad Skogrand, der efter sine første fem kampe for Silkeborg-Voel er noteret for 22 mål, hvoraf de 14 er blevet scoret på to kampe mod først SK Aarhus og senest København Håndbold.

Fra i dag og den næste uges tid har Stine Skogrand fokus på at gøre det godt i årets Golden League med det norske landshold, som her møder Frankrig, Rusland og Danmark.

Også til det danske landshold har vi fra Silkeborg-Voel sendt to spillere i aktion. Her er det Freja Cohrt og Rikke Iversen, der skal vise sig frem for landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark spiller i alt fem kampe over de næste dage:

A-landsholdet
– Torsdag den 6/10 kl. 20.30 i Haderslev mod Rusland
– Lørdag den 8/10 kl. 16.10 i Esbjerg mod Frankrig
– Søndag den 9/10 kl. 16.10 i Horsens mod Norge

Udviklingslandsholdet
– Fredag den 7/10 kl. 19.00 i Kolding mod Norge
– Lørdag den 8/10 kl. 11.45 i Esbjerg mod Norge

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com