Silkeborg-Voel vandt tirsdag aften på udebane lokalopgøret over de lokale rivaler fra HA85 med 25-26.

Det var tæt hele vejen, og der var fight og vilje, og hverken hjemmeholdet HA85 eller Silkeborg-Voel gav op på noget tidspunkt.

I hele første halvleg førte HA85 det meste af tiden og havde sin største føring ved 12-9, men op til pausen kom Silkeborg-Voel tæt på igen og var kun bagud med 13-12 efter de første 30 minutter.

Anden halvleg var lige så tæt, men efter fem minutter fik Silkeborg-Voel sin første føring på 14-15. Derefter havde gæsterne et lille overtag, og førte med et til to mål. HA85 hang dog på. Det var først, da Silkeborg-Voel kom foran med 23-26 med halvandet minut igen, at det lignede en sejr til gæsterne.

Stærkt medvirkende til sejren var målmanden Tobias Andersen, der kom ind i slutningen af første halvleg. Han havde 15 redninger og kun 12 mål imod sig, så hans redningsprocent var på 55. Kampen sluttede dramatisk for ham, da han fik rødt kort for i kampens sidste sekunder at lægge bolden i feltet i stedet for at kaste den ud. Det var en kendelse, som der efterfølgende var stor tvivl om.

” Det var en kamp, som vi havde frygtet og regnet med ville blive svær. Vi vidste, at HA85 ville gøre alt for at slå os. Det er en fed holdning, som jeg håber de øvrige hold også vil have”, siger træner Paw Plougstrup.

” Nu har vi førstepladsen i hvert fald frem til på torsdag, hvor vi møder HK73 Rask Mølle på hjemmebane, og samtidig håber jeg, at Hogager kan gøre noget ved SGI Esbjerg. Det bliver i hvert fald en spændende afslutning på sæsonen”, siger Paw Plougstrup.

Han roser sine spillere for at blive ved med at køre på, selv om det var tæt, og der blev brændt for mange chancer. Holdet viste også, at det var muligt at vinde uden Jens Dolberg Plougstrup, der spillede Liga-kamp for BSV i Aarhus tirsdag aften.

Målscorere for Silkeborg-Voel: Asbjørn Andersen 7, Jacob Steengaard 6, Kasper Knudsen 4, Casper Rasmussen 4, Jakob Holm 4, Jeppe Hansen 1.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com