Ifølge Silkeborg-Voels skarpe playmaker var det svært at opbygge et godt angrebsspil, når kampen blev afbrudt med 11 udvisninger.

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af hos Silkeborg-Voels playmaker Sofie Bæk, da hun og resten af holdet torsdag aften endte med at tabe med et enkelt mål til Team Esbjerg. Spørger man den skudsikre playmaker, var det ikke straffekastet i sidste sekund, der var afgørende for, at de grønne piger ikke gik hjem med et enkelt point.

Til gengæld ærgrede Sofie Bæk sig over den tynde linje, kampens dommere fik lagt i løbet af de første minutter, som gjorde det næsten nødvendigt at stoppe spillet ved selv helt tvivlsomme situationer. Syv advarsler og 11 udvisninger på 60 minutter ses kun sjældent i den danske dameliga, og måske endnu mere sjældent sker det, at Sofie Bæk, der stort set kun spiller med i angrebet, bliver sendt to minutter på bænken.

– Det er virkelig sjældent, at jeg får to minutter, men når det så sker, føler jeg ikke, at det er helt berettiget. Men sådan havde jeg det generelt med den måde, dommerne dømte på i kampen. Det er klart, at vi ikke kan give dommerne skylden for, at vi endte med at tabe, for der var også andet, der var med til at afgøre det, siger Sofie Bæk.

– Men jeg tror, at det kunne have set helt anderledes ud, hvis spillet ikke blev stoppet hver gang, vi prøvede at gå til den. Det var svært at opbygge et godt angrebsspil, når 22 minutter af kampen foregik med, at et af holdene var i undertal. Det gav os ikke store perioder med mulighed for at spille seks mod seks, som egentlig er den måde, vi foretrækker at spille på. Vi scorede for eksempel ikke ret mange mål i de perioder, hvor vi spillede i overtal, siger Sofie Bæk.

På trods af mange udvisninger og stop i spillet fik Sofie Bæk bolden forbi landsholdsmålmanden Sandra Toft fem gange. Og det sendte hende i top otte over HTH GO Ligaens mest scorende profiler.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com