Silkeborg-Voel spillede her til aften 29-29 mod Nykøbing Falster i Scandlines Arena på Falster, i en kamp der i den grad bølgede frem og tilbage, og som havde hver sit hold i teten i hver sin halvleg.

1. halvleg tilhørte i den grad Silkeborg-Voel, i hvert fald indtil de sidste minutter, fordi på det tidspunkt stod det 10-16, og alt lignede kontrol, men så vågnede NFH op, og scorede fire hurtige mål uden svar, og så var der pres på fra starten af 2. halvleg.

– Vi spiller en rigtig fin 1. halvleg, bortset fra de sidste minutter, hvor vi går lidt i stå og lukker dem ind i kampen, og det var lidt en mavepuster lige før pausen. Vi bliver lidt stressede, og formår ikke rigtigt at få dem stoppet. I pausen taler vi om, at vi skal starte fra 0-0 igen og komme ind i kampen, men det virkede ikke rigtigt i dag, og i stedet formåede NFH at trykke på fra starten af 2. halvleg. Hvordan vi får stoppet blødningen ved jeg faktisk ikke helt, men vi fik fightet os tilbage, og det er nok meget kendetegnende for os, at vi bliver ved med at kæmpe, siger Sofie Bæk Andersen til silkeborgvoel.dk og tilføjer:

– Jeg synes at vi kan være vores indsats mere end bekendt, og jeg mener at det er rigtigt fint med ét point i Nykøbing. Vi ville selvfølgeligt gerne have vundet, og efter vores sejr over dem i Santander Cup, så havde vi også troen på det, men Nykøbing er et godt hold med mange profiler, så det er bestemt ikke nogen nem modstander.

Sofie Bæk spillede en stor kamp og scorede 8 mål, og var også fint tilfreds med sin præstation, men fremhævede kollektivet som det afgørende i aftenens kamp.

– Deres forsvar passede mig rigtigt godt, der var mange huller og det udnyttede jeg, men jeg synes at vi som hold formår at stå sammen, også da det var svært og det er helt sikkert vores store styrke. Nu skal vi lige have lært at slå koldt vand i blodet når vi bliver presset, fordi det manglede vi nok lidt i dag, men ellers kan vi være godt tilfredse, og før kampen havde jeg sagtens solgt den for uafgjort, og jeg er glad for at få point med hjem, fastslår hun og kan nu se frem til en lang bustur, inden det på fredag går løs mod København Håndbold i JYSK arena.

– Det er et tæt program i denne uge, men vi har glædet os til at komme i kamp, så ingen brok herfra. Nu skal vi lige have kampen fordøjet, og så kan vi kigge frem mod København på fredag.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com