Silkeborg-Voels lynhurtige playmaker må siges at være kommet rigtig godt fra start i den nye sæson i HTH GO Ligaen. Efter første runde lå hun nummer 1 på topscorerlisten med sine syv scoringer mod Randers HK, ligesom hun både har leveret pænt med assists og dermed også vurderes som en af ligaens mest værdifulde spillere i øjeblikket.

Tre runder inde i grundspillet er Sofie Bæk således noteret for 14 scoringer, 7 assists og en samlet MEP på 6,73. Det giver den skudsikre sønderjyde en aktuel plads som nummer 10 på både topscorer- og assistlisten og nummer 12 på listen over de mest værdifulde spillere i dameligaen.

Kun fem mål adskiller Sofie Bæk og ligaens topscorer Stine Jørgensen, så Sofie Bæk går benhårdt efter at fortsætte det gode arbejde med at sætte point ind på kontoen med Silkeborg-Voel og samtidig forsøge at arbejde sig op ad listerne og bide sig fast blandt de mest scorende og mest værdifulde spillere i den danske liga.

– Først og fremmest er jeg glad for at kunne bidrage til, at det går godt for holdet. At vi står nu med tre point efter tre kampe mod nogen af de hold, vi skal kæmpe mod om placeringerne her i grundspillet, det er helt godkendt for os. Og så er jeg da personligt glad for både at få så meget spilletid og udnytte den okay. Jeg er ikke udelukkende tilfreds med min egen indsats, men jeg føler mig i god form og vil kæmpe hårdt for både at vinde kampe og score mål, siger Sofie Bæk, der generelt har gode erfaringer med holdets næste modstander, Nykøbing Falster Håndbold.

– NFH er et svært hold at spille mod, men det er også et hold, som jeg har mødt rigtig mange gange, og med både SønderjyskE, Skive og Silkeborg-Voel har de ligget godt til mig. De vil gerne spille hurtigt håndbold, og det plejer at ligge godt til mig og vores hold generelt at spille hurtigt og lade bolden gøre arbejdet. Jeg ved, at hvis vi spiller hurtigt og tålmodigt i angrebet, så har alle forsvar i ligaen problemer med os, og det har jeg personligt selv haft erfaring med de sidste mange år mod NFH. Og så lover jeg også en masse mål og assists på fredag, siger Sofie Bæk med et smil.

Silkeborg-Voel spiller ude mod Nykøbing Falster på fredag klokken 19.30.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com