Verdensklassekeeperen Silje Solberg udgjorde den store forskel, da Silkeborg-Voel KFUM mandag aften tabte med 19-24 til Team Tvis Holstebro. Hun var i de sidste 20 minutter af opgøret her, der og alle vegne, og det tog modet fra de grønne, og kastede grus i angrebsmaskinen. Alt for ofte blev angrebet for krampagtigt, og når pigerne nåede til afslutninger, var det ofte barnemad for den norske verdensmester at nuppe boldene. Det skal dog også bemærkes at hun et par gange virkelig hev klasseredninger op af posen.

Silkeborg-Voel KFUM fulgte ellers godt med i de første 40 minutter af opgøret, selvom Team Tvis Holstebro indledte kampen med barsk og bram. Lynhurtig overvandt de grønne den start og kom stille og roligt ind i kampen, og havde stort set teten gennem hele første halvleg, uden de dog kunne bringe sig afgørende foran mod et Team Tvis Holstebro hold, der denne mandag aften ikke havde helt så meget at byde på, som de normalt har. Deres angrebspil virkede stereotypt, og var ganske let at trævle op af et grønt forsvar, der i denne periode havde godt greb om modstanderne.

Ved pausen stod der 10-10 på måltavlen.

I begyndelsen af anden halvleg fulgtes de to hold ad, men efter ti minutter var det som om, hjemmeholdet fik lidt mere fat. I denne periode begyndte forsvaret hos de grønne at halte lidt, man kom ikke lige helt med hjem, når bolden blev mistet. Og fremadrettet fik man ikke fundet de rigtige løsninger, der kunne åbne det vestjyske forsvar helt op, og lykkedes de var kampens spiller, Silje Solberg på plads og pillede det ene skud efter det andet.

Et par gange mod slutningen var det som om de grønne piger fik lidt ny luft, men da var det for sent. Team Tvis Holstebro fik lukket ned, og kunne hive sejren på 24-19 i hus.

Aftenens mest scorende Voel-spiller var Christina Wildbork, der nettede 6 gange.

Et slag er tabt, men der er tid til at vinde et nyt fredag aften, hvor HC Odense gæster Silkeborg..