Silkeborg Voel Kfums 2 div. damer skulle spille årets sidste kamp og det var mod Vesthimmerland (VH).
Første halvleg starter nogenlunde for Voel, VH er ikke et hold vi skal frygte. VH spiller frisk til og Voel hænger på, hvis Voel ville udnytte sine chancer så var der mulighed for point denne søndag. Det er bare et tilbage vendende problem, for Voel i denne del af sæsonen, vi udnytter IKKE vores chancer. Og der er masser af dem igennem hele halvlegen, efter 20 min. er stillingen 8 – 5. Voel har godt fat i forsvaret og med mandsopdækningen af Line Sørig fra VH er deres angreb så sandelig til at tale med. Voel får bare ikke udnyttet deres spil og chancer, i angrebet så ved pausen er stillingen 12 – 10.
Anden halvleg starte godt for Voel. Efter 2 min. har Voel udlignet. Der næst bølger spillet frem og tilbage i en lang stillings krig. Ingen af holdene kan slå det afgørende hul. Så melder den ene dommer sig pludselig på banen. Voel er i angreb og ud af intet fløjter dommeren, alle kikker forvirret på ham. Til vores orientering har dommeren her små 40 min inde i kampen opdaget at Stine Aaen har harpiks på den ene sko. Ud i 2 min. for denne uhyggelige forseelse. Er det ulovligt? Ja det er det, men kunne han efter at have tilladt det i 40 min. ikke havde henvendt sig til Stine og gjort hende opmærksom på denne “store” forseelse. Det syntes jeg. Da Stine kommer retur på banen, får hun nok en 2 min. for en forseelse der ikke tidligere har givet 2 min. i den anden ende af banen. De 4 min. i undertal tager pusten fra den smalle Voel trup. De kæmper det bedste de har lært, men VH har fået slået et hul. Kampen ender med slut facit på 21 – 18.
Tre afbud og en sygemelding var mere end den smalle trup kunne klare. De 10 spillere der stillede op sloges godt for sagen. Vesthimmerland havde forventet at vi stillede med liga spillere, det ville have været dejligt hvis vi havde levet op til deres forventninger. Jeg må for anden kamp i træk konstatere at Voel tabte til et hold som vi kan og skal slå. Tak til Mette Lindberg der med kort varsel deltog i kampen, Mette er altid garant for en solid indsats. Hun var stærkt medvirkende til at Voel havde et godt forsvar igennem hele kampen. Når VH kom forbi forsvaret stod Randi Aalbæk rigtig godt i vejen i Voels mål. Og så er det anden kamp i træk at Randi snupper et straffekast. Stine Aaen skal også havde et skulder klap for hendes 7 mål. Titlen som dagens Voel spiller går til Kathrine Mikkelsen, Kathrine stod godt i forsvaret og med 5 assist og 5 mål var hun en stærk motor så længde kræfterne rakte.
Dagens Silkeborg Voel scoringer blev lavet af: Stine Aaen 7 (4), Kathrine Mikkelsen 5, Christina Truelsen, Nanna Georgi 2, Sara Sølvsten, Signe Georgi 1 + Randi Aalbæk 13 (1), Caroline Okkels 9 redninger.
Vurdering af hal: 4* (Hyggelig, brugbar, med indløb, musik og speak)
Vurdering af dommere: 2* (det kan og skal gøre bedre i 2 div.)
Vurdering af publikum: 4*↑ (fantastisk støtte af de ca. 100 tilskuer, respekt)

Kampen er set og vurderet af
Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com