I morgen er der igen tophåndbold i JYSK arena, når Silkeborg-Voel tager imod SønderjyskE, der rykkede op i Dameligaen til denne sæson, og i den grad har fået fornemmelsen af, at det ikke er nemt at være oprykker.

SønderjyskE ligger helt sidst i Dameligaen og er noteret for nul point, og med København Håndbolds to sejre i streg, så virker sønderjyderne en smule isolerede lige nu, men cheftræner, Jakob Andreasen, advarer mod at tro, at de to point er givet på forhånd, og minder om at de på det sidste har spillet lige op med hold som FCM og HC Odense.

– Umiddelbart er det jo en kamp, hvor vi bør vinde, men SønderjyskE har spillet godt på det sidste og var jo tæt på at tage point mod FCM i sidste kamp, og har også spillet tæt med HC Odense og København Håndbold, så det er et hold, der ser ud til at have en stigende formkurve og som sagtens kan spille god håndbold. Så det bliver ikke nogen let kamp, og skal vi have begge point på kontoen, så skal vi være skarpe i det vi laver, fastslår han overfor silkeborgvoel.dk og tilføjer

– Susanne Madsen har været godt skydende i denne sæson, og har vel nærmest lavet halvdelen af målene for dem, så hende har vi selvfølgelig fokus på, men der ud over har de et stærkt kollektiv, som skal bære dem frem.

Hos de grønne har der været fokus på fysisk træning og angrebsspillet, så man er klar til sidste del af efterårssæsonen, hvor der blandt andet venter to EHF-Cup kampe om to uger.

– Vi har haft masser af fysisk træning, så vi er fit for fight til de kommende kampe, hvor vi skal ud i fire kampe på ganske kort tid, og der ud over har vi haft fokus på angrebsspillet og kontrafasen, som har haltet lidt. Det er blevet klart bedre, og vi har forsøgt at ændre løbemønstre i kontrafasen, så vi igen kan få gang i den del. Efter Camilla Maiboms skade, har det ikke rigtigt fungeret, fordi vi skal skifte to spillere ud, men nu har vi trænet en del på denne fase, og jeg synes det ser meget bedre ud nu, siger Jakob Andreasen.

Kampen starter klokken 19.00 i morgen aften.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com