Direktør Mikael Baks optakt til kampen fredag d. 28.2:

 

Det er fantastisk, at vi igen kan byde velkommen til en vildt afgørende hjemmekamp i JYSK arena.

Seneste hjemmekamp mod Nykøbing Falster Håndbold var en af dem, jeg personligt har husket på i længere tid end vanligt. Det var på mange parametre en rigtig vellykket aften, ikke mindst på baggrund af vores vigtige sejr og de 1717 tilskuere.

Kampen mod Aarhus United var en af dem vi inden sæsonen satte et kryds ud ved, for at tydeliggøre, at det med stor sandsynlighed ville være en nøglekamp i vores bestræbelser for at komme i slutspillet.

Med en sejr i kampen vil vi være kvalificeret til slutspillet. Omvendt er alt åbent, hvis vi skulle tabe kampen.

Kan vi uden for banen igen skabe samme gode kulisse, har jeg dog en god fornemmelse af, at vi står glade tilbage, når klokken nærmer sig 21.00 fredag aften.

Aarhus United er for os noget af det tætteste vi kommer på et lokalopgør. Selvom at man for alt i verden vil slå sine lokalrivaler, kan man dog sagtens samarbejde.

Et eksempel på dette er, at vi ifm. efterårets kamp i Aarhus var en større gruppe sponsorer, der var i Aarhus, hvor vi med hjælp fra Aarhus United var på et spændende besøg på Aarhus Havn og deltog i deres VIP-arrangement.

Til dette opgør er Aarhus gæster hos os. De vil inden kampen have været en tur på besøg hos vores samarbejdspartner Grauballe Bryghus.

Lykkes vi med at slå Aarhus United, vil vi komme op på tre sejre på stribe, hvilket kun er sket en gang tidligere i denne sæson.

Kampens betydning er stor, og det ved jeg at trænere og spillere er bevidste om. Jeg fornemmer også at sponsorer og tilskuere er bevidste om dette. Jeg kan i hvert fald se, at rigtig mange har været i god tid med at hente billetter til denne kamp.

 

Jeg ønsker vores mange gæster fra Aarhus, dommere og tilskuere en rigtig god kamp. Forhåbentlig kan fredag aften i JYSK arena være startskuddet på en rigtig god weekend.