Silkeborg-Voels U18 piger i 1. division tabte mandag aften på udebane til Herning-Ikast med 27-20.

Ved pausen førte Herning-Ikast med 13-10.

” Vi mødte et rigtig godt hold, der var godt indstillet på os. Selv om der bliver scoret 27 mål ved os, dækkede vi sådan set godt op. Vi kunne nok finde to-tre mål, der ikke skulle have været scoret mod os, men når vi kun scorede 20 mål selv, var det i angrebsspillet, at vi var udfordret”, siger træner Thomas Harlev.

Om det var Herning-Ikasts forsvar, der stressede Voel-pigerne, eller der manglede nogle procenter hos gæsterne, lader han været usagt.

” Men vi fik ikke fart nok i vores spil, og vi tog nogle dueller, hvor vi ikke var i fart. Indstillingen var der dog ikke en finger at sætte på. Det var en kamp, hvor det mentale, det tekniske, det taktiske og det fysiske alt sammen var i spil, og det var nogle små procenter hele vejen rundt, som gjorde udslaget”, siger Thomas Harlev.

Han slår dog fast.

” Det er den slags kampe, der giver spillerne noget med i rygsækken, og vi lærte nogle ting, som vi kan tage med os”, siger han.

Trods nederlaget indtager holdet fortsat andenpladsen i rækken, der giver adgang til Ligaen efter jul. Men med nederlaget er spændingen steget i toppen af rækken, hvor intet er afgjort endnu.

U18 pigerne spiller igen på torsdag kl. 20.10 hjemme i Voel-Hallen mod Aarhus United, der er det eneste hold, der har taget point fra og besejret topholdet Horsens HK.

Derefter møder U18 pigerne Ikast og søndag den 18. november  og Horsens HK den 2. december. Begge kampe er også i Voel-Hallen.

Topscorer i kampen mod Herning-Ikast var Natasja Andreasen med syv mål.