Sofie Bæk Andersens spilletid er gået op og ned, men siden den duelstærke playmaker for halvanden måned siden sukkede efter mere spilletid, har hun spillet sig til en ny chance hos Jakob Andreasen og var i går stærkt medvirkende i den flotte seksmålssejr over formstærke København Håndbold.

– Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke havde de store forventninger til de her kampe, da jeg hørte, vi fik København. Jeg har ikke specielt gode erfaringer ovre fra den hal, så det kan slet ikke beskrives, hvor fedt vi har det over at have vundet i går, sagde en glad Sofie Bæk onsdag formiddag kort inden, hun skulle ind til behandling ved eliteSilkeborgs fysioterapeut for at kigge på sit ømme håndled efter tirsdagens kamp.

At det lykkedes for spillerne at vinde over København Håndbold i Frederiksberg Hallen som det eneste andet hold end FCM Håndbold denne sæson, kan ifølge Sofie Bæk tilskrives en god kollektiv indsats, og netop det glædede hun og resten af holdet sig særligt meget over i bussen på vej hjem, hvor den første halvanden times tid af busturen blev brugt på at se kampen med pizza og øl eller sodavand.

– Jeg synes vi spiller en rigtig god kollektiv kamp og får sat både Trine (Troelsen) og Stine (Skogrand) godt op. De spiller begge en rigtig god kamp, men det er ikke en spiller, der vinder kampen for os. Det gør vi fordi, vi holder alle de aftaler, vi har lavet. Det var så fedt at mærke, at uanset hvad de (København Håndbold, red.) forsøgte, så vidste vi hvordan vi skulle løse det, fortæller Sofie Bæk.

Nu glæder spillerne sig alle til returopgøret i JYSK arena, hvor de håber der kommer mange mennesker i hallen og hjælper Silkeborg-Voel til endnu en sejr over København Håndbold og dermed en plads i semifinalen mod FCM Håndbold.

Den kamp spilles onsdag den 12. april klokken 18.30, men vi begynder allerede klokken 17 med opvarmning i Hal B, hvor du blandt andet kan møde vores kommende venstre fløj Hege Bakken Wahlquist.

KØB DIN BILLET PÅ BILLETSALG.DK