Henning Rune Carlsen har selv en baggrund i håndboldsporten på eliteplan. Privatfoto

Da den nye sæson  startede for Silkeborg-Voels ligaspillere onsdag formiddag, var det ikke kun syv nye spillere, der blev præsenteret. Det var også et nyt bestyrelsesmedlem.
Det er 55-årige Henning Rune Carlsen, der afløser Per B. Christensen.
”Jeg har selv spillet håndbold i mere end 30 år og været aktiv helt fra jeg var syv år. Jeg har spillet 3. divisionshåndbold i Brædstrup, hvor jeg er født og opvokset. Jeg har spillet i Kolding KFUM i 3. division, og jeg har spillet i Lystrup i 2. division”, siger Henning Rune Carlsen.
Han har altid været en sportsnørd, der har prøvet kræfter med flere sportsgrene, men det er slut med håndbold. Baggrunden for at gå ind i bestyrelsesarbejdet i Silkeborg-Voel ligger dog lige for.
”Nu vil jeg gerne give noget tilbage til håndbolden. Hvis jeg kan gøre det som frivillig i Silkeborg-Voel, vil det være min motivation. Jeg vil rigtig gerne hjælpe de unge mennesker med at få nogle gode oplevelser, som jeg selv har haft. Jeg har haft nogle fede oplevelser med håndbold, der har været en stor del af mit liv. Jeg har også været træner i Horsens Håndboldklub for nogle ungdomshold, som min datter spillede på,” siger Henning Rune Carlsen.
Nogle af hans største oplevelser som spiller har været at stå over for Mogens Muggi Jeppesen i Fredericia-målet og spille træningskampe mod landsholdet, når der var samling i Brædstrup.
Henning Rune Carlsen bor nu fast i Virklund sammen med sin samlever Camilla. De har til sammen fire børn, der er godt i vej med uddannelse og job. Derfor er der også overskud til frivilligt arbejde.
”Jeg vil rigtig gerne være med til at skabe værdi i lokalområdet, og det vil være en fornøjelse at få lov til at være med til at udvikle Silkeborg-Voel som klub og organisation sammen med den øvrige bestyrelse. Jeg ser et spændende potentiale og deler de værdier som klubben står for,” , siger Henning Rune Carlsen.
Han har en lang erhvervskarriere bag sig i en række store virksomheder som ARLA, TULIP og LEGO. Fra fem år i Eniig i Silkeborg(i dag NORLYS) lærte han tidligere formand i Silkeborg-Voel Lars Buchreitz og direktør Mikael Bak at kende, da han var ansvarlig for koncernens marketingafdeling. Herunder hørte sponsorater og sponsorstrategi.
Fra 1. september starter han som Salgs- og Kategoridirektør hos OneMed i Hinnerup.  Udover de kommende opgaver i Silkeborg Voel, arbejder han som frivillig mentor for nogle iværksættere.