U17 drenge:

Klubben kan netop nu offentliggøre hele træner teamet for den kommende sæson 2020/2021

Sidst brik i puslespillet var at få den kommende cheftræner på plads og det er nu lykkes at få en aftalt i hus med Christoffer Høj Nygaard. Christoffer er 28 år – bor i Århus med sin kæreste Emma og er uddannet Cand. Merc. Strategi, Organisation og Ledelse.

Sportschef for U17 drenge Henrik Sloth udtaler.

Jeg er helt sikker på at vi har gjort et fantastisk scoop ved at fået overtalt Christoffer til at komme til Silkeborg-Voel U17 drenge, der har været rigtig mange trænere som har budt sig til ift. vores meget talentfulde trup, men for klubben og hele U17 teamet har det været vigtig at finde den helt rigtige cheftræner, det er jeg helt sikker på vi er lykkes med.

Christoffer har de seneste flere år trænet divisionshold på senior niveau både herre og damer, håndboldmæssigt er Christoffer uddannet divisions træner fra DHF på A-niveau og har været kredstræner plus tilknyttet diverse Talent skoler.

Henrik Sloth fortsætter:

Til den kommende sæson får vi 2-3 rigtig gode hold og vi kommer til at spille både på højeste niveau, men vi tilbyder også bredde håndbold for de drenge som ønsker at spille håndbold på andre niveauer.
Jeg mener vi har 3-4 potentielle landsholdsspillere i 1-holdstruppen, og med ansættelsen af Christoffer vil der være garanti for udvikling af den enkelte spiller, så vi også på sigt kan aflevere endnu flere liga spillere til BSV U19.

Vi har store forventninger til den kommende sæson, og jeg er ikke i tvivl om at hele træner teamet omkring U17 drenge kan løfte den opgave.

Træner teamet for U17 til sæsonen:

  • Cheftræner: Christoffer Høj Nygaard
  • Træner: Mikkel Heiberg
  • Træner: Sebastian Skube
  • Træner: Mads Ohlsson Svangren
  • Sportschef: Henrik Sloth

I nærmeste fremtid vil der blive afholdt informationsmøde, hvor man vil præsentere de spændende tanker og setup for den kommende sæson. Nærmere information følger.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com