Imens der for U14, U16 og U18 holdene har der i denne weekend været spillet kvalifikation til diverse divisionsrækker, så har der været spillet forturnering for U10 og U12 holdene.

I forturneringen, der har man mulighed for at prøve sig selv af i den række som man mener, at man hører til i. Det spilles over to weekender, så alle holdene skal afsted igen i næste weekend.

Hos U10 pigerne deltog man med et hold i C-rækken og A-rækken.
A-holdet spillede to tætte kampe, hvor man tabte 13-9 til Skanderborg Håndbold og 10-8 til Gødvad Håndbold.

C-holdet vandt overbevisende 11-5 over ØBG og vandt snævert 8-7 over Torsted HK.

U12 pigerne deltog også med to hold. Et hold i A-rækken og et hold i B-rækken.
B-holdets første kamp blev desværre aflyst, da Gjessø ikke kunne stille hold og A-holdet tabte en tæt kamp mod 14-13 mod Sejs-Svejbæk.

A-holdet trak det korteste strå i lokalbraget mod Gødvad, hvor man desværre måtte se sig slået 12-7. Dog trak man derefter det længste strå mod Horsens HK, hvor man sejrede 15-9.

U10 drengene spillede søndag i både A og B-rækken. A-rækken spillede to tætte kampe, hvor den første blev tabt 10-7 til Gødvad og anden kamp bød på en sejr på 8-7 mod ØBG.

B-rækken gjorde rent bord og slog Skanderborg 15-13 og Virklund 9-4.

U12 drenge A spillede en tæt kamp mød ØBG, hvor der ikke blev fundet nogen vinder. Kampen sluttede 11-11. Herefter stod Sejs-Svejbæk for tur. De blev slået 13-6.

Anderledes gik det for B-holdet, som tabte begge deres kampe stort. Først tabte de til ØBG med cifrene 12-4 herefter blev det til nederlag mod Silkeborg IF på 17-3.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com