Silkeborg-Voel KFUM styrker administrationen med Stig Bendtsen, som de seneste 13 år har været arrangementsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg.

Stig Bendtsen er et kendt ansigt i Silkeborg-Voel, hvor han er træner for 2. Div damerne og også arbejdede, inden han i 2005 blev ansat som en af de første ansatte i Bjerringbro-Silkeborgs administration. Denne sommer, efter 13 år i Bjerringbro-Silkeborg, vender Stig Bendtsen tilbage til Silkeborg-Voel KFUM.

– Det har været 13 spændende år i Bjerringbro-Silkeborg med en masse oplevelser og udfordringer. Nu tager jeg hul på et nyt kapitel i Silkeborg-Voel, hvor der er sket meget, siden jeg sidst var i administrationen. Det glæder jeg mig meget til, fortæller Stig Bendtsen.

– Gennem nærmest hele mit liv har jeg været en del af håndbolden i Silkeborg-Voel eller Bjerringbro-Silkeborg. Derfor var det helt naturligt at vende hjem til Silkeborg Voel. Jeg ser frem til at bidrage til klubbens fortsatte udvikling og naturligvis også til at fortsætte det gode samarbejde mellem Silkeborg-Voel og Bjerringbro-Silkeborg.

Har udviklet håndboldoplevelsen i JYSK arena
Som arrangementsansvarlig i Bjerringbro-Silkeborg har Stig Bendtsen været central person i at udvikle håndboldoplevelsen i JYSK arena til det, som den er i dag – både for fans og partnere. Han har været ansvarlig for klubbens mange frivillige og udviklet samarbejdet med både moderklubber og venskabsklubber. Det er et skattet administrationsmedlem, som Bjerringbro-Silkeborg vinker farvel til.

– Stig har stor andel i, at Bjerringbro-Silkeborg er der, hvor klubben er i dag. Han har været med på hele rejsen, og jeg vil sige ham kæmpe tak for hans indsats. Ingen opgave har været for stor til Stig, og ingen opgave har været for lille. I Bjerringbro-Silkeborg glæder vi os til, at fortsætte samarbejdet med Stig, når han tiltræder sin nye rolle i Silkeborg-Voel, siger Jesper Schou, administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg.

Klub i vækst
I Silkeborg Voel KFUM bliver Stig Bendtsen ansvarlig for Event og Hospitality området, som bl.a indeholder kampafvikling af ligakampe i JYSK arena samt en fortsat udvikling af klubbens forskellige events. Mikael Bak, direktør i Silkeborg Voel KFUM, glæder sig til tilgangen af Stig Bendtsen i administrationen.

– Jeg har kendt Stig gennem mange år, og jeg ved, at han er resultatorienteret, hårdtarbejdende og yderst vellidt. Derudover har Stig sine rødder i Silkeborg-Voel og dermed et stort kendskab til klubbens historie og udvikling, som vi kan drage stor fordel af i vores nuværende situation, hvor klubben har vokseværk på flere fronter, fortæller Mikael Bak.

Stig Bendtsen har sidste dag i Bjerringbro-Silkeborg den 31. juli 2018, og han begynder i Silkeborg-Voel KFUM den 1. august 2018.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com