Silkeborg-Voels liga-målvogter Stine Bonde må være enhver træner og klubmands drøm, for hun er om nogen dedikeret til sin opgave og tager ansvar over for alle.

Derfor var hun også ærgerlig over nederlaget på 22-20 til Horsens i den seneste ligakamp, men samtidig er hun også konstruktiv i forhold til de næste kampe.

” Vi skal bruge nederlaget som motivation. Vi er et bedre hold end resultatet mod Horsens viser. Derfor skal vi ikke tænke negativt, men derimod vise, at vi ikke vil spille sådan igen, og derfor skal vi give noget ekstra”, siger Stine Bonde forud for kampen mod Skanderborg søndag aften.

Stine Bonde var ekstra udfordret i Silkeborg-Voels  kamp mod Horsens, fordi den anden ligamålvogter Filippa Idéhn ikke kunne spille på grund af en hjernerystelse. Men den rolle har Stine Bonde før løst, da Stephanie Andersen blev gravid for et par sæsoner siden. Stine Bonde er aldrig blevet ramt alvorligt i hovedet som målvogter.

” Derfor er jeg heller ikke bange for det. Vi holdt Horsens nede på 22 mål, men alligevel var der et par stykker, som jeg burde have reddet. Vi plejer at score meget mere end 20 mål, og det var vores angrebsspil, som det kneb mest med”, siger Stine Bonde, der havde en redningsprocent på 33 mod Horsens.

Opgaven mod Skanderborg ser hun noget anderledes på.
” Sidste gang scorede Skanderborg 28 mål mod os, men vi scorede over 30. Skanderborg spiller meget hurtigere end Horsens og passer meget bedre til os.” siger Stine Bonde, der vogtede målet i hele kampen i det første møde med  Skanderborg og havde 17 redninger, hvilket understreger en noget anderledes kamp.

Ny kontrakt på to år
Der er ingen tvivl om, hvordan hun mener, sæsonen skal slutte.
” Vores mål  er at komme i slutspillet, og det ligger vi stadigvæk fint til, og vi har holdt et højt niveau”, siger Stine Bonde.

Hun kom til klubben i 2014, og hun har netop forlænget sin kontrakt med to år frem til 2022.

” Jeg befinder mig godt i klubben. Jeg har ikke lukket øjnene for andre muligheder, men jeg har ikke kunnet finde  et bedre sted at være. Som person kan jeg også godt lide at lægge mine kræfter i en klub. Jeg kom hertil, da klubben lige var rykket op i Ligaen, og der har været op-og nedture og kampe i Europa-Cup’en. Det har være spændende at opleve, at klubben har flyttet sig”, siger Stine Bonde, der husker sin ligadebut for Silkeborg-Voel.

Det var imod hendes tidligere klub Randers, der vandt med 40-21, blandt andet på 12 mål af Jane Schumacher, der debuterede for Randers ved den lejlighed.

” Det var en hård start, men det blev rettet op allerede i næste kamp”, siger Stine Bonde.

Hun er født i Hillerød, fordi hendes forældre uddannede sig der, men da hun var  fem år flyttede familien til Hornbæk ved Randers. Her startede hun med håndbold som seks-årig. Senere blev Stine Bonde udtaget til kredshold og skiftede til Randers HK.

” Her fik jeg også mange gode oplevelser – også med U-landsholdene sammen med blandt andre Sandre Toft, “Mulle” og Louise Lyksborg. Jeg måtte dog stoppe på U-landsholdene på grund af en knæskade”, siger Stine Bonde.

Det hører med til hendes trygge base i det midtjyske, at hun bor i Kjellerup med sin mand Morten, sin søn Tobias på 12 år og en skøn golden retriever. Det er også med til, at hun befinder sig godt lige netop her.

FAKTA:
Stine Bonde
31 år
Målvogter
Højde: 175 cm
Tidligere klubber:
Hornbæk SF, Randers HK
Landsholdskarriere:
49 ungdomslandskampe, 2005: U17 EM Guld, 2005: Ungdoms OL Bronze, 2006: U18 VM Guld

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com