Josephine Videbæk scorede 10 mål for U19-ligaholdet.

Med en imponerende holdindsats trods udfordringer med skader og corona-smitte lykkedes det Silkeborg-Voels U19 piger at vinde en storsejr på 30-16 hjemme over Strandby/Elling fra Nordjylland.
“Foruden skader og sygdom, er det begrænset, hvad vi har haft af træninger den sidste måned på grund af restriktioner og ferie. Vi var kun seks piger og en målmand, der kunne spille, men heldigvis fik vi hjælp af Maja Laursen, så vi havde en udskiftningsmulighed”, fortæller assistenttræner Jane Schumacher.
Silkeborg-Voel kom bagud 0-2. Herefter så alle hinanden i øjnene og blev enige om, at alle måtte kæmpe med alt, hvad de havde.
Og spillerne så sig ikke tilbage herefter.
“Alle spillere fightede. Ida var eneste målmand, og hun holdt Strandby/Elling nede på 16 mål. Hendes redningsprocent var tæt på de 50, selv om hun i midten af 1. halvleg blev skudt i hovedet. Her måtte Klaus og jeg lige udveksle bekymrende blikke, da der i dagens kamp ikke var nogen gardering på målmandsposten”, siger Jane Schumacher.
Klaus Thomsen er cheftræneren for U19 pigerne.
Josephine Videbæk spillede også en rigtig god kamp med 10 scoringer – som sagtens kunne have været flere, hvis ikke målmanden hos gæsterne også stod en ok kamp. Silkeborg-Voel brændte lidt for mange skud på hende, især i første halvleg.

Næste kamp er forhåbentlig på torsdag hjemme mod Horsens.

U19 Liga piger
Silkeborg Voel – Strandby/Elling
 30-16 (5-7)
Målscorere: Josephine Videbæk 10, Carla Thomsen 8, Mathilde Arvé 6, Julie Kepp Larsen 3, Maja Laursen 2, Freja Falkenberg 1, Nikita Andreasen

 

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com