Søndag tog Voel imod Odder håndbold i Voel hallen.
Det lykkes aldrig for Voel at finde fodfæste i kampen. Voel blev blæst baglæns ud af første halvleg. Da de 30 minutter var gået var stillingen 7 – 19.
Anden halvleg blev lidt bedre, men ikke noget at råbe hurra for, overhovedet. Voel spillerne forsøgt, men der var mega klasse forskel på de to mandskaber. Efter de 60 min. var slutstillingen 17 – 35. Odder vandt fortjent, hatten af for det.
Puha, det var ikke sjovt at se på. Sikke en røvfuld av av av. Hm, hvordan kommer man videre herfra, for vider skal vi jo i Voel. Negative ting er der nok af efter denne kamp så dem skynder jeg mig hen over. Positive ting, bob bob. Jo Voel fik ingen skader, i hvert tilfælde ikke fysisk. Der var ingen røde kort så alle skulle være klar til torsdagens mega vigtige overlevelses kamp i Århus. Voel kom igennem til mange chancer, men en stærk spillende Odder keeper stod irriterende godt i vejen. Det trøster mig at det er en helt anden kamp på torsdag. Jeg er i det håb at pigerne vil knokle som vilde, for at vise at der skal være et 2 div. dame hold i Voel i den kommende sæson. Jeg må rose spillerne for ikke at slå op i banen, trods det at være bagud med 10, 12 eller 15 mål i løbet af anden halvleg. Det tror jeg ikke jeg kunne have gjort. Det er svært at rose nogen spillere efter sådan en kamp, men jeg vil gøre forsøget alligevel. Mathilde Strunge for sine mål, men endnu engang for sit forsvarsspil. Hæng i Strunge det skal nok blive godt. Helene Calmer skal også nævnes her. Helene er trådt til fra U- 18 for at give holdet mere brede. I dag gav Helene holdet mere gennembruds styrke, det er fedt at se hvor hurtigt Helene er faldet ind på holdet. Kathrine Mikkelsen viste sit overblik for spillet, både i forsvaret og angrebet, super i en kamp som denne.
Silkeborg Voels mål blev scoret af: Mathilde Strunge, Kathrine Mikkelsen og Helene Calmer 3, Stine Aaen 3 (1), Signe Georgi 2, Sara Sølvsten, Maja Kloborg og Navarana Davidsen 1. + 8 redninger af Mia Crone
Vurdering af hal: 3* (hyggelig og brugbar med speaker)
Vurdering af dommere: 4* (de havde en rolig dag på banen)
Vurdering af publikum: 2* (kampens drejning satte sit præg på lægterne)

Kampen er set og vurderet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com