Det er med stor glæde, at stortalentet Naja Frøkjær-Jensen fra den kommende sæson bliver en del af Silkeborg-Voels ambitiøse U18 hold.

Med 16-årige Naja Frøkjær-Jensen får Silkeborg-Voels ambitiøse talentprojekt en stærk landsholdsspiller på U18 holdet. Hun kommer hertil efter en sæson hos Elitehåndbold Aalborg, og for Naja Frøkjær-Jensen var det særligt det sportslige niveau, der lokkede.

– Det er fedt, at der er et højt sportsligt niveau i både U16, U18 og senior. På den måde tror jeg, at jeg kan få den bedste personlige udvikling hos Silkeborg-Voel. Men det er lige så vigtigt for mig, at det er godt socialt, så det bliver rart at komme til træning, og det er jeg overbevist om, at det er i Silkeborg-Voel, siger Naja Frøkjær-Jensen.

Sideløbende med håndboldtræningen skal Naja Frøkjær-Jensen på Silkeborg Gymnasium, hvor hun til sommer begynder i 2.g. Derfor vil hun og klubben i et tæt samarbejde med Team Danmark, eliteSilkeborg og college udarbejde en uddannelsesplan, så hun får den rigtige struktur med uddannelse og træning.

Også hos Silkeborg-Voel glæder man sig over at få endnu et stort talent tæt på klubbens ligahold, hvor cheftræner Jakob Andreasen forventer at udvide samarbejdet i træningsmiljøet mellem ligaholdet og U18 holdet.

– Naja er en spiller, som har udviklet sig meget i de sidste par år og besidder både nogle personlige og træningsmæssige kvaliteter, som gør, at vi har en tro på, at vi kan være med til at udvikle hende til at blive en kommende ligaspiller, siger Jakob Andreasen.

Yderligere spørgsmål kan rettes til cheftræner Jakob Andreasen på 40754747.