Fra den kommende sæson vil den 19-årige bagspiller Thea Rasmussen være at finde i JYSK arena, da hun har underskrevet en to-årig aftale med Silkeborg-Voel KFUM. Hun skifter fra Skanderborg Håndbold, hvor hun i denne sæson er holdets topscorer i Bambusa Kvindeligaen.

I Silkeborg-Voel KFUM er man glade for at tilknytte en spiller, der passer godt ind i målsætningen om at tiltrække unge danske talenter: ”Vi har gennem årene bevist, at vi er gode til at hente unge spillere til klubben, hvor vi kan være med til at udvikle dem yderligere og rykke dem tættere mod toppen i dansk håndbold. Thea besidder et stort potentiale, og jeg ser meget frem til, at hun bliver en del af vores hold. Hun kan spille på flere positioner i bagkæden, hvilket er en af hendes styrker. Jeg synes, at hun har haft flere imponerende præstationer i Skanderborg i år, og jeg ser meget frem til at hun bliver en del af vores hold”, udtaler cheftræner Jakob Andreasen.

Thea Rasmussen ser også selv frem til at skifte håndboldadresse: ”Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve nye udfordringer hos Silkeborg-Voel KFUM, hvor jeg tror på, at jeg kan udvikle mig endnu mere. Klubben var en af flere muligheder for mig, men jeg har valgt Silkeborg-Voel KFUM til, bl.a. fordi at de har har et rigtig godt set-up og er et hold, der spiller med i det fine selskab og har store ambitioner for fremtiden”.

I indeværende sæson er Thea Rasmussen noteret for 74 scoringer i Bambusa Kvindeligaen. Samarbejdet indledes mellem Silkeborg-Voel KFUM og Thea Rasmussen indledes, når hun og resten af truppen møder en ind efter sæsonafslutningen, og tager hul på forberedelserne til en ny sæson.

Foto: Ole Nielsen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com