Jesper Korsholm har sendt følgende beretning fra weekendens helt store oplevelse for U12 drengene og pigerne:

I år drog otte hold med i alt 69 forventningsfulde glade børn og 14 trænere afsted mod Sverige. Efter en lang rejse med bus, færge og sporvogn blev holdene indkvarteret på Prioritet Serneke Arena – et kæmpe indendørs sportsanlæg med to sportshaller, fodboldbaner med kunstgræs, indendørs langrendsløjpe, beachvolley, fitness, hotel og skole. Her var hele årgangen indkvarteret og ’05 årgangen spillede også sine kampe her. Traditionen tro blev fredagen tilbragt i tivoliet Lisaberg, hvor lommepengene flittigt blev brugt i tombolaerne og utallige 2 kg chokoladeæsker bragt hjem til skolen. En enkelt spiller var lidt mere mådeholdende og med en indsats på kun 2×5 kr vandt han både chokolade og 3 kg chips, der kunne sælges videre til klubkammeraterne for en god pris og et overskud på 150 kr.

Sportslig succes

Sportsligt var stævnet også en succes for holdene, der alle leverede flot håndbold i hallerne. ’05 pigerne nåede henholdsvis til ottendedelsfinalen i B-rækken og vandt med flot spil finalen i A-rækken.

’05 drengene nåede til kvartfinalen i A-rækken med det ene hold mens det andet hold gik hele vejen og vandt finalen i den samme række. ’04 piger trak det sidste stik hjem i tæt og meget spændende semifinale, hvorefter de med en flot finale vandt stort og fik guldet om halsen.

’04 drengene havde tre hold med. Det ene hold spillede sig sammen med ’05 årgangen frem til en kvartfinale i A-rækken. De øvrige hold spillede sig til en ottendedelsfinale i A-rækken mens det andet hold måtte tage mod sit første nederlag og se sig slået i A-rækkens semifinale.

Det har været en fornøjelse at følge holdene både på og udenfor banen, hvor der er blevet vundet mange kampe og nye venskaber. Tak til Önnereds HK for et fantastisk stævne og til DGI for økonomisk støtte, der understøtter at Silkeborg-Voel kfum kan give disse fantastiske oplevelser til alle.

Slutteligt selvfølgelig en stor tak til de frivillige og trænere, der gang på gang skaber rammerne for udvikling og de mange oplevelser og er limen i den voksende håndboldinteresse, som Silkeborg-Voel KFUM ungdom oplever.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com