Sara Madsen blev fortjent kåret som kampens spiller for Silkeborg-Voel.

Silkeborg-Voel har virkelig taget hul på det nye år med raketfart. Søndag blev det til den femte sejr i træk, da Aarhus United blev besejret med 26-25, og holdet rykkede opad i tabellen.
Silkeborg-Voel førte næsten hele kampen, men i slutfasen var det alligevel mere tæt end nerverne kunne holde til.
Ved stillingen 26-25 tog Peter Schilling Laursen time-out med 25 sekunder igen. Det blev til et hurtigt boldtab, og dermed kom bolden på Aarhus’ hænder. Det blev til en afslutning fra Anna Wierzba fra højre back positionen, men Stine Bonde reddede. Riposten landede hos venstre fløj June Bøttger, men igen reddede Stine Bonde. Sejren var hjemme.
Men det havde ikke været lige godt alt sammen undervejs. Til gengæld var sejrsglæden desto større.
For træner Peter Schilling Laursen var sejren da også umiddelbart det vigtigste.
” Det var ikke godt altsammen – men vi vandt, og det giver også noget i elitesport. Vi lavede fejl opad banen, men vi førte hele vejen. Til sidst lukkede vi Aarhus ind, men det gav god erfaring at vinde den salgs kampe,” siger Peter Schilling Laursen:
Silkeborg-Voel var ellers kommet godt fra start i kampen og førte med 6-3 efter 10 minutter, men i de efterfølgende syv minutter fik gæsterne reduceret til 7-6. En time-out ændrede på tingene og en indskiftet Sara Madsen knaldede bolden i nettet på de næste to angreb,
Men Silkeborg-Voel kom under pres med to udvisninger til Andrea Jacobsen og Karen Klokker næsten samtidig. Men det lykkedes at klare sig igennem undertalsperioden med 0-0, og fra 10-9 blev der pyntet på scoren til en pausestilling på 13-10.
“Vi dækkede godt op i undertal, for vi vidste, hvordan de ville spille. Vores bredde blev også afgørende. Natasja Andreasen blev ikke klar, men det løste Marigona Hajdari godt sammen med Thea Rasmussen, der fik en større rolle. Desuden dækkede Thea godt op,” roser cheftræneren.
Han havde også modet til at spille bredt.
Sara Madsen bød godt ind i offensiven på højre back pladsen med fire mål, og hun fik gode muligheder især når hun valgte at gå på ydersiden af backen. Hun blev fortjent kåret som kampens Silkeborg-Voel spiller.
Det kunne lige så godt have være Thea Rasmussen, der blev kåret som kampens højdespringer.
Hos Aarhus United blev kampen spiller Anna Wierzaba.

Kvindeligaen:
Silkeborg-Voel – Aarhus United. 26-25 (13-10)
Målscorere:
Silkeborg-Voel: Sara Madsen 4, Thea Rasmussen 4, Maja Laursen 3, Marigona Hajdari 3, Karen Klokker 3, Maria Holm 2, Mathilda Lundstrøm 2, Emma Skipper 2, Andrea West Bendtsen , Maja Edling 1
Aarhus United: Anna Wierzba 7, Aia Broløs 5, Sofia Deen 5, Fredrikke Hedegaard 3, Nikoline Sax 2, June Bøttger 2
Udvisninger: Silkeborg-Voel 3, Aarhus United 2
Stillinger undervejs:3-3, 6-3, 7-6, 9-7, 10-7, 10-9, 12-9, 13-10, 13-12, 16-13, 16-15, 17-16, 19-16, 20-7, 24-19, 24-23, 25-23, 25-24, 26-24, 26-25

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com