Silkeborg-Voel var representeret på tre af byens skoler, da efterårsferien fredag den 14. oktober blev markeret med Skolernes Motionsløb.

Dagen begyndte på Voel Skole, hvor Rikke Iversen, Stine Bonde, Stine Skogrand, Daniella Dragojevic, Pernille Papsø og Stephanie Andersen varmede skolens elever op til musik i skolegården, hvorefter motionsløbet blev skudt i gang. Her løb eleverne runder på enten den regulære rute i lokalområdet eller Nordic Race-ruten med flere forhindringer undervejs.

Blandt andet var Daniella Dragojevic med de store elever på Voel skole tre omgange gennem Nordic Racebanen, hvor hun både løb gennem mudder, vand og kravlede igennem og over rør på forhindringsbanen, mens Rikke Iversen tog en af skolens yngste piger på skuldrene på den en kilometer lange motionsrute.

Til middag tog Stine Bonde og Pernille Papsø videre til Kjellerup Skole, hvor de begge løb seks km sammen med blandt andre Stine Bondes søn Tobias.

De øvrige fire spillere kørte til Skægkær, hvor også Louise Lyksborg stødte til, og sammen stod de fem Voelspillere for at varme skolens godt 300 elever op og efterfølgende løbe/gå med på den seks kilometer lange rute til Sinding og retur til Skægkær.

Mange elever nåede at få en god snak med de syv Silkeborg-Voelspillere, og alle eleverne på de tre skoler er desuden inviteret i hallen til hjemmekampen mod FCM Håndbold tirsdag aften. Her håber vi at se mange af de seje børn og deres familier.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com