Pressemeddelelse
Silkeborg-Voel KFUM A/S har fornøjelsen af at meddele, at kontrakten med det unge talent, Thea Hamann Rasmussen, er blevet forlænget.
Til trods for sine 21 år har Thea allerede opnået tre års erfaring i ligaen og har repræsenteret både det danske U17, U18, U19 og U20landshold.
Direktør for Silkeborg-Voel KFUM A/S, udtaler:
“Jeg er utrolig stolt og glad over, at det er lykkedes os at fastholde et af de største danske talenter. Vores hold er meget ungt, og med forlængelsen af Theas kontrakt sikrer vi ikke kun et talent, men vigtigst af alt en spiller, der besidder evnen og viljen til at gå hele vejen.” Samtidig vil jeg gerne benytte muligheden for at anerkende Tal & Tanker for deres forlængelse og udvidelse af deres eksisterende aftale. Dette har været medvirkende til at vi har kunne fastholde Thea i klubben.”
Thea Rasmussen udtaler:
“Jeg er glad for at have forlænget min kontrakt med 1 år. Jeg trives godt i klubben og det stærke træningsmiljø, hvor jeg er rigtig glad for mine holdkammerater og trænerteam samt den opbakning vi som hold mærker i Silkeborg by og omegn. Dertil ser jeg rent sportsligt nogle gode muligheder for at udvikle mig personligt både offensivt såvel som defensivt her i klubben. Afslutningsvist glæder jeg mig til at give 100% for at vi i fællesskab kan skabe de bedst mulige resultater for Silkeborg-Voel KFUM”.

For yderligere information, kontakt venligst:
Jakob Andreasen 40754747

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com