Den 20 årige Christina Wildbork-Hansen skifter de trygge rammer i København ud med, en ny tilværels i Silkeborg.

Den tidligere Ajax København spiller skal supplere den nuværende bagkæde. Cheftræner Jakob Andreasen udtaler:

”I Christina får vi et spændende, men stadig ungt talent, som vi forhåbentlig kan udvikle til at blive en endnu bedre spiller. Hun har indtil videre været i flere klubber i Københavnsområdet, og vi håber,, at hun med skiftet kan fortsætte sin udvikling.”..

Den tidligere U19-landsholdsspiller scorede i sidste sæson 117 mål i 1. divisionsklubben Ajax København og har tidligere spillet i Sønderjyske, VSH 2002 og København Håndbold.

Christina Wildbork er klar over, at hun kommer til en klub, hvor der er mange om hendes position på banen, og derfor skal arbejde hårdt til træning og kamp for at gøre sig gældende..

Hun udtaler selv om skiftet: ”Jeg har valgt Silkeborg-Voel fordi jeg ikke er er sekund i tvivl om, at det er det bedste for min udvikling. Det handler hele tiden om at tage lille skridt fremad og udvikle sig bedst muligt. Det er et kæmpe skridt for mig, men også en drøm at flytte til Jylland og prøve mig selv af. Jeg er sikker på, at det vil udvikle mig både som menneske og spiller.i Silkeborg-Voel KFUM har et utrolig professionelt miljø, og de har styr på tingene, så jeg er klar til at gi den gas og møde pigerne på mandag”.

Christina og resten af pigerne i Silkeborg-Voel KFUM starter op med træning 13. juli.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com