Torsdag aften tog klubbens 2. divisionshold på damesiden i mod Søndermarkens IK fra Viborg. Det var holdets anden kamp i turneringen, og i forhold til det første opgør i sæsonen var der kun fem gengangere med i truppen. På den baggrund skulle syv nye spillere spilles ind på holdet.

Verner Sørensen var på plads i hallen og har sendt denne rapport:

Der var en del uro i hallen i første halvleg på grund af at elektronikken ved dommerbordet spillede tidtagerne et puds. Hjemmeholdet kom dog godt fra start, og førte 3-0 inden Søndermarkens kom på tavlen. Efter 10 minutter var det dog helt lige, og Voel begyndte at sjuske i angrebet, og lavede alt for mange tekniske fejl. Det gik bedre i forsvaret, men dog kneb det med samspillet på grund af de mange nye på holdet. Til trods for at Voels to målkvinder blandt andet nuppede et straffekast og havde flere gode redninger, kunne de ikke forhindre en pausestilling på 12-14.

2. halvleg

Silkeborg-Voel KFUM kom rigtig skidt fra start, og det benyttede gæsterne til at bringe sig yderligere foran med + 5 i løbet af det første kvarter. På det tidspunkt vågnede Voel op, og begyndte at hale ind på Søndermarkens, blandt andet via en mandsopdækning af Gitte Aaen. På et tidspunkt var de grønne kun bagud med to mål, men så begyndte sjuskeriet i angrebet igen. Gæsterne var ikke sene til at gribe chancen, og det blev Voels endeligt. Trods storspil af Sara Kececi i målet lykkedes det ikke at hindre et nederlag på 20-25.

Manglende sammenspil og tekniske fejl gjorde forskellen. Om de tekniske fejl skyldes manglende evner eller manglende kondition, skal jeg lade være usagt, men set udefra løber spillerne hurtigere end deres hoveder kan følge med. Det kan skyldes, at man ikke kender hinandens løbebaner, og at aftalerne ikke er på plads endnu. Pigerne må tilbage i træningshallen og lede efter noget mere fysik og taktik. På den baggrund ser jeg frem til næste kamp, for de kan gøre det bedre, hvis de vil.

Dagens lyspunkt vr Sara Kececi, der med 17 redninger får æren af at være “Dagens Voel Spiller”. Der er også et skulderklap til Kathrine Mikkelsen som med blandt andet 10 assist lyste op på banen. Endelig var der et rigtig glædeligt gensyn med Marie Bach, som efter lang tids skadespause var tilbage.

Silkeborg-Voel KFUMs mål blev lavet af:

Stine Aaen og Kathrine Mikkelsen 4 – Juliane Ostenfeldt 3 (2) – Marie Bach, Christine Truelsen og Signe Georgi 2 – Mai Rytter, Rikke Jensen og Nivi Wille 1.

Randi Albæk nuppede et straffekast og Sara Kececi havde 17 redninger.

Kampen blev overværet af 60 tilskuere.

Næste kamp spilles 22. oktober kl. 18.45 i IBF Arena, hvor Ikast FS er modstanderne.